Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.615
Еве измена во 89-та за задржување време, со Чезена. И вие сакате да проаѓаме нокаут фаза со овој...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Што би правеле ние без Цезар :cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
На среќа тепаа, горчлив вкус остави победава ко и секоја втора со Раниери.
Цезар ги извади, и со Џенова имаше добра интервенција на крајот али денес далеку позаебан беше шутов.

Жалосно е ова што го прави човеков при изборот на играчи за прв тим, чим со Џенова и Чезена има ваков избор на играчи во ЛШ ништо чудно и Вивијано покрај Цезар да игра против големите тимови. :tapp:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Катастрофална "игра" и најпичкарски тренер што постои имаме.:mad:
Сеедно,честито победа.
Ејјј Чезена да те набута во шеснаесетник.:tapp:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.983
Фала му на Бог што играме со Лече дома и уште една лесна не ми текнува која беше. Се надевам дека до дербито со Милан ќе земеме некој играч (чисто сумњам), а и Снајдер ќе се врати до тогаш па малце ќе заличиме на нешто. Вака не ја бива.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ПОбедивме:pos:...со оваа победа ме демантираа за мојата констатација дека не се способни да направат две победи со ред на гостински терен...mother of god..ги гледав последните 20 минути и можам да заклучам дека не знаев кој беше Интер и Чезена на теренот...па не притиснаа во нашата половина како небаре против Манчестер Сити играме..па и онај ретардираниот Милито уште го клава а моментално Форлан за него е Меси..измената Милито-Станович:tapp:..не ми се верува каков дебил имаме на клупа...штета вистинска штета што овај ни е тренер,кардинална грешка на раководството на чело со Морати..не дај боже да завршиме некако пред еден од Милан и Јувентус на крајот(што је немогуча мисија) па да му даде Морати шанса и другата сезона..каков идиот човече!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Фала му на Бог што играме со Лече дома и уште една лесна не ми текнува која беше. Се надевам дека до дербито со Милан ќе земеме некој играч (чисто сумњам), а и Снајдер ќе се врати до тогаш па малце ќе заличиме на нешто. Вака не ја бива.
Со парма играме дома:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Арно е бе.
Ќе се најди некоја екипа, ќе му го дотера паметот на Раниери, па ќе се чеша по побелената коса.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не знам како победивме со ваква игра.. чиста среќа. Лош избор на стартни 11, несватливи измени...

Не очекувајте ништо полесен натпревар и против Лече ако во прв тим се Занети, Мота (Станкович), Камбијасо...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
И ќе земеме ...
И ќе дојдат тактичките причини на Раниери зашто Дејо играл место новиот, мислам, чим Роси и Место го принудија да глуми стратег и да ја чува таа страна со Поли што повеќе ?!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арно е бе.
Ќе се најди некоја екипа, ќе му го дотера паметот на Раниери, па ќе се чеша по побелената коса.
Милан:D...на дербито ќе ни ебат мамицата и сигурен сум за тоа..дури отсега си ги спремам парите за сингл само што ќе ми биди малце мака што ќе изгубиме во најголемото дерби за нас ама јбг...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.983
Со парма играме дома:)
Ако не ги тепаме овие две утакмици лузеров нека земе и нека се обеси на некоја од пречките на Џузепе Меаца.
П.с. Не знам како не сфати дека не се игра со Пацини и Милито во нападот. Јас понепродуктивен тандем од нив двајца неам видено во животот. Како топките да се одбиваат од нив, а и го гледам Пацини е доста ван форма, треба да испроба со Милито-Форлан.

Kajgana Shop

На врв Bottom