Со парма играме домаФала му на Бог што играме со Лече дома и уште една лесна не ми текнува која беше. Се надевам дека до дербито со Милан ќе земеме некој играч (чисто сумњам), а и Снајдер ќе се врати до тогаш па малце ќе заличиме на нешто. Вака не ја бива.
И ќе земеме ...Фала му на Бог што играме со Лече дома и уште една лесна не ми текнува која беше. Се надевам дека до дербито со Милан ќе земеме некој играч (чисто сумњам), а и Снајдер ќе се врати до тогаш па малце ќе заличиме на нешто. Вака не ја бива.
Милан...на дербито ќе ни ебат мамицата и сигурен сум за тоа..дури отсега си ги спремам парите за сингл само што ќе ми биди малце мака што ќе изгубиме во најголемото дерби за нас ама јбг...Арно е бе.
Ќе се најди некоја екипа, ќе му го дотера паметот на Раниери, па ќе се чеша по побелената коса.
Ако не ги тепаме овие две утакмици лузеров нека земе и нека се обеси на некоја од пречките на Џузепе Меаца.Со парма играме дома
..кога ќе ги спомниш овие двата во стомакот ми се преплетуваат цревата како електрични импулси ...Роси и Место?!