Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јасно е дека Милан и без помош на судијата ќе го победеше мечот и нема потреба толку да се креваат паники за еден непостоечки свирнат пенал..само што судијата му подвлева надежи на оние кој ја пишале утакмицата 3+ :D
--- надополнето: 18 декември 2011 во 12:43 ---
Секој ден по една ретардирана изјава произлегува од таборот на Милан..изгледа и нив ги фаќа Берлускони синдромот..и ајде после како да не ги мрази чоек.ццц...некни Сидорф спомна дека не играл со рака против Болоња туку рамо било:pos:..а овај па Алегри не вреди човек да коментира...и самиот Боатенг се чудешекога судијата покажа пенал .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.713
Па и кај нас вчера во фан клуб скоро сите рекоа дека немаше пенал ... Кажав јас што мислам пред 2 страни да не се повторувам сега.
п.с Кога ни поништија чист гол со Фиорентина и кога не беа досудени 2 пенали никој ништо не рече.
п.п.с Со Фиоре чист гол,со Лече непостоечки пенал против нас,Јуве-Чезена исто непостоечки пенал за Јуве,Интер-Наполи имаше непостоечки пенал за Наполи плус црвен ...
Тоа пробував и јас да го кажам, италијанските судии се срање. Не само кога се во прашање Интер, Милан или Јуве, сите екипи трпат од нив, едноставно судењето во Италија е катастрофално.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.425
Поени од реакции
14.856
Секој ден по една ретардирана изјава произлегува од таборот на Милан..изгледа и нив ги фаќа Берлускони синдромот..и ајде после како да не ги мрази чоек.ццц...некни Сидорф спомна дека не играл со рака против Болоња туку рамо било:pos:..а овај па Алегри не вреди човек да коментира...и самиот Боатенг се чудешекога судијата покажа пенал .
Ја претера малку.

Прво, минатото коло Алегри призна дека Сидорф играл со рака и дека немало пенал врз Ибрахимовиќ. Сега водителот од Скај го праша нешто во стилот, оној пат ги коментиравте спорните моменти против Болоња, ајде да го видиме и вечерашниот пенал, по што Алегри ја погледна снимката, почна да се смее и кажа дека веројатно било пенал. Се најде во тесно, а после оние коментарите од претходно коло ќе беше премногу и сега ладно да признае. Но неговото смеење кога кажуваше дека е пенал, кажува многу. Инаку се вадеше на тоа дека имало контакт. :) Не сакаше повторно да оди против својата екипа, а и да не му создава дополнителна нервоза на Боатенг.

А Сидорф си е друга приказна. Тој секогаш мисли дека игра најдобро и дека никогаш не греши, па ти за една рака-рамо си се фатил. :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ќути среќа сите во фудбалот ја кажуваат вистината...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ќути среќа сите во фудбалот ја кажуваат вистината...
Во право си дека не ја кажуваат сите вистината ама онакви изјави не прават нас обичните фанови на фудбалот слепи со сила ..if you know what i mean!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Каснат година дена со фотографијава кога истава се вртеше на On.net, али океј ... Курир.
Абе и јас убаво се сеќавам дека пред една година оваа информација ја имаше тука некој постирано и си викам од каде сега повторно во медиумите, си викам нова да не е ...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Во право си дека не ја кажуваат сите вистината ама онакви изјави не прават нас обичните фанови на фудбалот слепи со сила ..if you know what i mean!
На погрешно место го стави Алегри, еве нешто од минатата недела

Massimiliano Allegri: The referee should have awarded Bologna a penalty. As for Ibrahimovic's penalty, I think that he dived in order to win a spot kick.

Така да убаво ти објасни и Hm_Hm, дека премногу ќе беше ако и ова Алегри го признаеше... едноставно негативен ефект врз играчите ќе имаше ако никаква поддршка од тренерот не добиваат. Верувам дека во соблекувална ќе го предупреди Боатенг друг пат да внимава повеќе, ама за во јавност не смее цело време контра сопствените играчи да иде.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Мислам дека корумпираната Федерација е таа што треба да го предупреди. Очигледно различни стандарди се применуваат за различни тимови.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Rigori a valanga per il primato! CHE SCHIFO! Non dimentichiamoci che Galliani è vicepresidente della LEGA...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom