H
Hip.Hop_MKD
Гостин
А бе дечки, каде во Скопје да идам да испечатам налепници за после да можам да ги запелапам на бајкот и колку пари ќе ме фати се тоа одприлика?
Знае ли некој?А бе дечки, каде во Скопје да идам да испечатам налепници за после да можам да ги запелапам на бајкот и колку пари ќе ме фати се тоа одприлика?
Каде бе во ГТЦ ќе ги зимаш парите?Момци си купив точак во Словенија и како Македонец имам попуст на данок ( околу 20% од цената ). Сите документи ми ги дадоја во дуќанот каде го купив точакот и сега треба да земам печат на граница, па со документите некаде во ГТЦ во Скопје треба да си ги подигнам парите ( ако излезе се како што треба ). Прашањето ми е дали можам да земам печат на хрватска граница или морам на Македонска?
Прашај по овие продавнициве за сито графика дали можат или каде има (во Дебар маало), а кога ке ги залепиш ке мора со лак да ги поминеш за да не се гребат или одлепуваат.Знае ли некој?
Секоја чест,за вас!Ви завидувам.Јас треба да ги менувам плочките т.е гуртните.,но имав многу работа,па каде што прашував немаа никаде по скопјево.Да ги сменам и ќе пробам некој ден до Водно.Инаку бил ли некој нагоре од средно,и ако бил каков е патот?Што е ова сте исполегнале сите во зимски сон никој невози точак ?
Еве едно клипче на снег пред некој ден што возевме
Дај те молам пиши средниот запчаник со колку заба е?бареше еден другар.Мислам дека се уште нема најдено.Decki imam visok zapcanici na shimano prenos pa na nekoj ako mu treba neka pise za cena ke se dogovorime. Eve za sto stanuva zbor
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=279296
edniot e 24 drugiot e 42 za cena lesno moze da se dogovorimeСекоја чест,за вас!Ви завидувам.Јас треба да ги менувам плочките т.е гуртните.,но имав многу работа,па каде што прашував немаа никаде по скопјево.Да ги сменам и ќе пробам некој ден до Водно.Инаку бил ли некој нагоре од средно,и ако бил каков е патот?
Дај те молам пиши средниот запчаник со колку заба е?бареше еден другар.Мислам дека се уште нема најдено.
Какви плочки ти требаат?Секоја чест,за вас!Ви завидувам.Јас треба да ги менувам плочките т.е гуртните.,но имав многу работа,па каде што прашував немаа никаде по скопјево.Да ги сменам и ќе пробам некој ден до Водно.Инаку бил ли некој нагоре од средно,и ако бил каков е патот?