Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е оти бе да не се радуваме? Шо демек местото во топ 4 ви е загарантирано па не можиме да ви го земиме? Дури има барем и теоретски шанси ние ќе бркаме топ 4 и ќе се радуваме на киксови од конкурeнтите. Вие нема да се радувате ако Јунајтед и Сити кикснат? Како демек имате шанси титулата да им ја земите. Мислам стварно................плус освен Симон никој не се израдува. Јас дури и му реков да не се смее пошто и нас можи истото да не снајди и ќе не снајди ако Македонец ја пишал 2ка. И јас си се израдував за вашиот кикс ама не јавно

Пред да скокаш ко млад мајмун,прочитај потемелно.Пишав некои од фановите,а не сите.По тоа се подразбираше неговиот пост,од тој Симон.
Второ,прашав дали мисли Ливерпул да го земе тоа место за ЛШ.Дали може и дали има сили,не беше тоа јадење трици.

Ќе ни биде мило ако кикснат,зошто се конкуренти.Не знам за титула,али сепак се конкуренти за првите 4 места кои водат во ЛШ.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:02 ---
Форум е де, можам и ќе се мешам. Бар сега лесно е, имаш игнор опција и одјеби.
Има разлика од ситење и навивање за помалите екипи.

Не сум знаел за игнор опцијата,али во иднина може и ќе ја користам.Форум е,да.Али испаѓаш глуп и прост.Што верувам дека си таков и во реален живот.
Што не пишувам јас во тема Автомолибизам?Не сум запознаен со тие работи,не мора да се правам паметен секаде.
Одјеби и ти и гледај да не провоцираш ко сељаче во секоја тема и тоа индиректно ко задњи лузер.

Не сум знаел за игнор опцијата,али во иднина може и ќе ја користам.Форум е,да.Али испаѓаш глуп и прост.Што верувам дека си таков и во реален живот.
Што не пишувам јас во тема Автомолибизам?Не сум запознаен со тие работи,не мора да се правам паметен секаде.
Одјеби и ти и гледај да не провоцираш ко сељаче во секоја тема и тоа индиректно ко задњи лузер.
Поздрав, се надевам ќе се сретнеме на некој друг форум.

Пред да скокаш ко млад мајмун,прочитај потемелно.Пишав некои од фановите,а не сите.По тоа се подразбираше неговиот пост,од тој Симон.
Второ,прашав дали мисли Ливерпул да го земе тоа место за ЛШ.Дали може и дали има сили,не беше тоа јадење трици.

Ќе ни биде мило ако кикснат,зошто се конкуренти.Не знам за титула,али сепак се конкуренти за првите 4 места кои водат во ЛШ.
.
Па и јас се радував - впрочем сите се радувавме ама само Симон јавно го искажа тоа. Не си баш на чисто со ова........ и не плачи без потреба
--- надополнето: 18 декември 2011 во 00:10 ---
Ќути го нема да пише. Не кажува ни Арсенал што ја играл. Ако ја уплатил 2ка сме наебале :D
Паметен е тој.... кец ја има само си ќути. А за конкурентите се обратно пиши. Мислиш денес така Виган ја играше? Не бе плански беше тоа. И Ливерпул двојка си ја има и сега веројатно е некаде дамла пијан прославувајќи ги утрешните резултати :pos::pos:

Вори, јас па тебе неможам да те разберам зошто се трудиш да објасниш на безмозочни млади мајмуни, како што и самиот си кажа.
Јасно е дека сега сите се ситат, се знае во Мај кој е кој, и кој игра во ЛШ, а кој во ЛЕ, а кој па нигде, ебате.

Да бе.....некои години во ЛШ ќе играат и пак ништо

Така е де, некои ќе си редат секоја година по 1000+ навивачи да кажеме, и некои 1 000 000 отприлика профит од ЛШ, некои ич, некои ќе носат млади играчи желни за освојување трофеј, некои не, некои ќе освојат трофеј, некои уште 20 години ќе викаат, ај следната година.
И се така, мене ми е поголем, тебе ти е помал, фак ит.

Ајде сега за муабетов - шо ќе се напиете? :coffee:

Супер. На здравје
И јас истото го зедов

Ајде бе доста се карате у пм..Да има за нешто ајде де али вие без везе да го ебаа :)
Пишете нешто за утрешните утакмици како што да изиграме спортска :)

Добро во што е проблемот што сите го спомнувате Ливерпул? Таман ја прекинавме "војната" со фановите на Јунајтед, веднаш се јавија оние на Челзи и Арсенал и ми излегуваат со муабетот дека ние ќе играме ЛЕ а тие ќе играат ЛШ

^... добро не почнувај и ти сега нека се смират страстите ...
најверојатно ја сум кривецот за оваа “војна“ зашо се израдував јавно за киксот на Челси ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom