Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши јаАстон вила 1-1 би ја пишал без да се мислам многу![]()
Best football rumour of the century: Mario Balotelli is dressed as Santa, driving around Manchester, handing out money. Please be true
Не знам што ти е целта што ме спомнуваш во секој пост? Мислиш дека ќе можеш да ме испровоцираш, да те испцујам како што треба?А не ми се разбирливи некои фанови на Ливерпул што се радуваат на кикс од Челзи.Ај за Акси разбирам,дрка на порази од Челзи,и после јас сум имал комплекс од неговата Барселона.Плус и има психички проблеми детулето,опростено му е.
Али овие другиве не знам.Или пак мислат дека Ливерпул ако тепа,ќе му го земе местото на Челзи во ЛШ?
Последниве сезони се дешава следново.Ливерпул може да го тепа Челзи по трипати на сезона,а Челзи да биде пред нив.И Ливерпул после победите со Челзи,да губи од Фулам,КПР,Норвич и тако дање.
Ноу офенс скаузери,ама реално е така.
bullshit
пренапумпано од англиски медиуми не верувам дека нешто ќе се деси.
Дури и да го исфрлат Базел (кој воопшто не е крив во овој случај), по некое правило би требало Баерн да биде директно квалификуван во 1/4 а не Манчестер да биде вратен
Не знам што ти е целта што ме спомнуваш во секој пост? Мислиш дека ќе можеш да ме испровоцираш, да те испцујам како што треба?
Зошто не ти се разбирливи фановите на Ливерпул? Челзи е конкуренција на Ливерпул за ЛШ, нормално е дека им годи киксот. Исто и на мене како симпатизер на Тотенхем.
Е оти бе да не се радуваме? Шо демек местото во топ 4 ви е загарантирано па не можиме да ви го земиме? Дури има барем и теоретски шанси ние ќе бркаме топ 4 и ќе се радуваме на киксови од конкурeнтите. Вие нема да се радувате ако Јунајтед и Сити кикснат? Како демек имате шанси титулата да им ја земите. Мислам стварно................плус освен Симон никој не се израдува. Јас дури и му реков да не се смее пошто и нас можи истото да не снајди и ќе не снајди ако Македонец ја пишал 2ка. И јас си се израдував за вашиот кикс ама не јавноА не ми се разбирливи некои фанови на Ливерпул што се радуваат на кикс од Челзи.Ај за Акси разбирам,дрка на порази од Челзи,и после јас сум имал комплекс од неговата Барселона.Плус и има психички проблеми детулето,опростено му е.
Али овие другиве не знам.Или пак мислат дека Ливерпул ако тепа,ќе му го земе местото на Челзи во ЛШ?
Последниве сезони се дешава следново.Ливерпул може да го тепа Челзи по трипати на сезона,а Челзи да биде пред нив.И Ливерпул после победите со Челзи,да губи од Фулам,КПР,Норвич и тако дање.
Ноу офенс скаузери,ама реално е така.
Е оти бе да не се радуваме? Шо демек местото во топ 4 ви е загарантирано па не можиме да ви го земиме? Дури има барем и теоретски шанси ние ќе бркаме топ 4 и ќе се радуваме на киксови од конкурeнтите. Вие нема да се радувате ако Јунајтед и Сити кикснат? Како демек имате шанси титулата да им ја земите. Мислам стварно................плус освен Симон никој не се израдува. Јас дури и му реков да не се смее пошто и нас можи истото да не снајди и ќе не снајди ако Македонец ја пишал 2ка. И јас си се израдував за вашиот кикс ама не јавно
Форум е де, можам и ќе се мешам. Бар сега лесно е, имаш игнор опција и одјеби.Опседнат со тебе сум.Те спомнувам дека во секоја манџа се мешаш.За секоја лига си стручњак,за секој тим све знаеш.На секој можен пораз од екипа од големата четворка се ситиш,провоцираш подло со некои сељачки фори.Сега појасно ти е?