Хорор филмови

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Пред неколку дена го изгледав Wrong turn 4 али безвеза спрема постарите
Добро е што барем местоположбата е сменета :)
Затоа мислам дека тие што не го гледале а се љубители на Wrong turn треба да го изгледаат.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вчера го гледав Secuestrados (Kidnapped), бидејќи обожавам шпански хорори, некако имаат посебен шмек. Многу ми се допадна и ете ви го препорачувам. Само пазете да не се заебете кога ќе го симнувате да не го симнете со американска синхронизација.
IMDB

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Абе, ќе има ли некое продолжение на Hills have eyes?
Инфо некое?

O

Orion.

Гостин
Абе, ќе има ли некое продолжение на Hills have eyes?
Инфо некое?
wrong turn 1 2 3 4 се тотално ист филм со различен наслов:)
--- надополнето: 18 декември 2011 во 01:52 ---
Пред неколку дена го изгледав Wrong turn 4 али безвеза спрема постарите
Мене сите делови на Wrong turn ми се интересни, секако не се хорор во вистинска смисла на зборот ама дефинитивно не се досадни:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Wrong turn 1 е најдобар како и да ја вртиш, барем на времето кога го гледав ми беше многу добар, двојката чиста катастрофа, во тројката малце се оправија али далеку од чувството што го имаш кога го гледаш кецот, а четворката го неам гледано...
Е така...
--- надополнето: 18 декември 2011 во 02:33 ---
За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D
За ова ми пиша вчера да ја посетам темава? За ова? :D

Не, дефинитивно филмов не е за секого :)
--- надополнето: 18 декември 2011 во 02:35 ---
Ахам, Кога ќе стивнат јагнињата и сите прекуели и рекуели(како и да се) не се хорор-хорор, али дефинитивно вредат да се изгледаат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
The Thing (2011) приквел/сиквелот, е солиден, ништо посебно ама онака ок, погледнето го, далеку е од стариот али има прелазна оцена од мене.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D
И јас го изгледав филмот ама не требаше изгледа. Сфаќам дека намерата им била да направат мета-филм, ама можеле да се потрудат повеќе. Ај барем се потрудиле да направат нешто неконвенционално и на моменти смешно. Единствено ми се допадна почетниот дијалог: No reason.

O

Orion.

Гостин
Да се сложувам дека се исти али мислев конкретно за Hills have eyes:D

Веројатно знаеш дека има и втор дел а прашањето ти беше за нов 3 дела ама ај во секој случај нека стои трјлерот за тие што не знаат:)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848

Веројатно знаеш дека има и втор дел а прашањето ти беше за нов 3 дела ама ај во секој случај нека стои трјлерот за тие што не знаат:)
Вториот дел како подобар да ми е.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888

Па според завршницава на 2 дел сигурно ќе има и трет е сеа кога....

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вчера го гледав Secuestrados (Kidnapped), бидејќи обожавам шпански хорори, некако имаат посебен шмек. Многу ми се допадна и ете ви го препорачувам. Само пазете да не се заебете кога ќе го симнувате да не го симнете со американска синхронизација.
IMDB
Го гледаше некој овој филм?
П.С. Да го гледам ли Хостел 3?

Kajgana Shop

На врв Bottom