Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Па треба да знаеш со кого да дискутираш.
Јас мислам дека Арсенал и Милан се доста изедначени.
Милан ги има еден од најдобрите напаѓачи во Европа, додека Арсенал го има фантастичниот ван Перси кој знае сам да реши утакмица.
Во средниот ред мислам дека сме појаки од вас, додека одбраната ни е каде-каде изедначена. Вие го имате Тиаго Силва, ние Вермален.
Арсенал треба да се пази во воздушни дуели и од прекини (корнери и нафрлени слободни удари), катастрофа сме во воздух, но затоа имаме брз и експлозивен напад кој треба да е клучот против Милан.
Ќе ги оставам прогнозите за исход за Февруари, толку од мене.
Искрено воопште не ме импресионираше Арсенал во последниве неколку премиерлигашки утакмици против Виган, Фулам и Евертон ако сметаш дека Арсенал во овие натпревари имал екслозивен напад јас би бил презадоволен да го игра истово и против Милан ( знам кој ќе биде патникот ако игра така ). Мене искрено ми се виде премногу анемична играта на Арсенал во овие утакмици, можеби ти глеаш нешто друго но јас освен Волкот и Перси не глеам некој друг кој се издвојува од оваа група на играчи во Арсенал. Жервињо е страшен зицераш најслаб ќе биде во двомечов против Милан најмногу ме плашат само Волкот и Перси другото е само еден просек освен ако не им се погоди денот односно и ако Милан падне во едно бледо издание ( што не ми се верува ). Незнам зашто мислиш дека Алегри ќе паркира автобус против Арсенал, ако го напрај тоа резултатот ќе биде убиствен према него се надевам дека едно научил од ланското 1/8 финале против Тотенхем ( искрено тој Тотенхем е подобар од овој Арсенал ), тогаш скроз им ја препушти играта на Тотенхем во првиот натпревар па на реваншот Тотенхем им ја врати услугата на Милан но не успеа да издржат 0 - 0 благодарение на Робињо. Како и да е ќе биде супер интересен натпревар се надевам дека сите играчи ќе бидат фит и ќе глеаме супер два натпревари со доста голови па ќе видиме кој ќе искочи подобар на крај. Милан ако не отиде со позитивен резултат во Лондон тешко дека ќе помине но се надевам дека конечно ќе изиграат како што треба и уште во Милано ќе си го обезбедат местово во 1/4 финале.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Искрено воопште не ме импресионираше Арсенал во последниве неколку премиерлигашки утакмици против Виган, Фулам и Евертон ако сметаш дека Арсенал во овие натпревари имал екслозивен напад јас би бил презадоволен да го игра истово и против Милан ( знам кој ќе биде патникот ако игра така ). Мене искрено ми се виде премногу анемична играта на Арсенал во овие утакмици, можеби ти глеаш нешто друго но јас освен Волкот и Перси не глеам некој друг кој се издвојува од оваа група на играчи во Арсенал. Жервињо е страшен зицераш најслаб ќе биде во двомечов против Милан најмногу ме плашат само Волкот и Перси другото е само еден просек освен ако не им се погоди денот односно и ако Милан падне во едно бледо издание ( што не ми се верува ). Незнам зашто мислиш дека Алегри ќе паркира автобус против Арсенал, ако го напрај тоа резултатот ќе биде убиствен према него се надевам дека едно научил од ланското 1/8 финале против Тотенхем ( искрено тој Тотенхем е подобар од овој Арсенал ), тогаш скроз им ја препушти играта на Тотенхем во првиот натпревар па на реваншот Тотенхем им ја врати услугата на Милан но не успеа да издржат 0 - 0 благодарение на Робињо. Како и да е ќе биде супер интересен натпревар се надевам дека сите играчи ќе бидат фит и ќе глеаме супер два натпревари со доста голови па ќе видиме кој ќе искочи подобар на крај. Милан ако не отиде со позитивен резултат во Лондон тешко дека ќе помине но се надевам дека конечно ќе изиграат како што треба и уште во Милано ќе си го обезбедат местово во 1/4 финале.
Па токму заради тој двомеч со Тотенхем јас сум скоро сигурен дека Алегри ќе паркира автобус на Емирати и ќе се закопа.
Не го потценувај Жервињо, страшен дриблер е и одлични продори по левата страна прави, реализацијата не му е на ниво, но би требало тоа да се среди.
Види го голот на ван Перси против Евертон, мртва игра, одлична поставеност на одбраната на Евертон, од навидум безидејно подавање на центарот на теренот, гол дадовме за 7 секунди.

Од друга страна, се надевам Ибра ќе има лош ден како против Тотенхем, инаку може многу лесно да реши сам утакмица.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Па токму заради тој двомеч со Тотенхем јас сум скоро сигурен дека Алегри ќе паркира автобус на Емирати и ќе се закопа.
Не го потценувај Жервињо, страшен дриблер е и одлични продори по левата страна прави, реализацијата не му е на ниво, но би требало тоа да се среди.
Види го голот на ван Перси против Евертон, мртва игра, одлична поставеност на одбраната на Евертон, од навидум безидејно подавање на центарот на теренот, гол дадовме за 7 секунди.

Од друга страна, се надевам Ибра ќе има лош ден како против Тотенхем, инаку може многу лесно да реши сам утакмица.
Не го земај за репер тој двомеч воопште годинава сосема друга слика ќе биде во ова 1/8 финале уште пред да почне ЛШ годинава имаше едно многу интересно интервју со Алегри кај што збори за утакмицата против Тотенхем и кој се плановите за годинава, дека ќе има сосема друг пристап и друга филозофија и дека нема да има простор за грешка е сеа дали ќе биде тоа така останува да видиме.

Супер гол даде Персие нема што годинава е чудовиште јас се надевам дека ќе има пад у формата кај и да е ( може и да грешак ), али ипак само он и Волкот се светли точки во Арсенал од моја гледана точка не ги оспрувам квалитети на Жервињо али чоекот си е зицераш нешто у стил ала Робињо. Мене нешто што ме радуе е тоа што Арсенал е некако доста несигурен во дефанзива и Милан тука треба да си бара простор да притисне и да си ја искористи шансата и доста да бидат претпазливи на контра напади затоа што доста добра транзиција има Арсенал, доволно време имаат и Венгер и Алегри да се спремат за овој натпревар.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
@IgorChete

1. Милан има 5 Жервињовци шо дриблат

2. Голот на ВП не е ништо посебно во споредба со бомбите на Боатенг и Ибрахимович

3. Алегри игра отворена игра со Барселона а ти викаш автобус ќе паркирал. :pos:

4. Не успеавте да ги закопате малите екипи како Дортмунд, Марсеј и Олимпијакос и едвај реми и тесна победа со еден разлика извадите.

5. Милан од 2008 со тие 2:0 е 90% сменет, забрави ги Одо, Каладзе нема да бидат дел па за да може лесно да дадете гол. ;)

6. Без Фабрегас, Насри и Клиши составот ви е аматерски и неискусен. :icon_mrgr:
А ќе видеме како ќе изиграте со Сити па ќе се уверете на кое ниво сте, со Манчестер Јун си ја испеате песната и покажате дека со големите екипи не можете да играте со тие ваши деца и до 15 февруари не спиј на овај форум.

М

Мартин`

Гостин
Јас сум оптимист дека ќе ги поминеме Арсенал, неможе приватна фирма која првенствена цел им е да направат што повеќе пари во сезоната да победат тим со долга традиција како што е Милан и да го исфрлат од 1/8 финале. Осеќам дека годинава ќе изненадиме позитивно во ЛШ :icon_mrgr:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ме бендисва тоа што вие труете кај Нас на форум, а Ние не смееме. Се гледа дека немате(барем повеќето од Вас) ниту поштовање или респект према противникот.

Влегов да ви честитам на ждрепката и да посакам добар фудбал, а се изначитав глупости. Едноставно, на голем тим како Милан, не им личи вакви „навивачи“. Штета за Вас. Толку од мене.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ме бендисва тоа што вие труете кај Нас на форум, а Ние не смееме. Се гледа дека немате(барем повеќето од Вас) ниту поштовање или респект према противникот.

Влегов да ви честитам на ждрепката и да посакам добар фудбал, а се изначитав глупости. Едноставно, на голем тим како Милан, не им личи вакви „навивачи“. Штета за Вас. Толку од мене.
Не кењај многу,знаеме кој кого потцени!Јас кога влегов во вашето ван клубче прочитав доста интересни постови од типот:,,Милан супер,како на тренинг‘‘,мислиш Базел го добиле на ждреп.И после што сакате да ве поштиваме?Е овде малу морген друже! :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не кењај многу,знаеме кој кого потцени!Јас кога влегов во вашето ван клубче прочитав доста интересни постови од типот:,,Милан супер,како на тренинг‘‘,мислиш Базел го добиле на ждреп.И после што сакате да ве поштиваме?Е овде малу морген друже! :)
Оти збораш во множина, само то објасни ми ? Јас не сум СИТЕ. Јас одговарам за себе и за моите постапки. Најди еден мој пост во кој навредив/потценив некој. ЕДЕН.

Се извинувам за оф топикот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887

Врати се неколку страни назад и читај коментари од ваш фан. Поздрав се памтеме се враќаме. ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Оти збораш во множина, само то објасни ми ? Јас не сум СИТЕ. Јас одговарам за себе и за моите постапки. Најди еден мој пост во кој навредив/потценив некој. ЕДЕН.

Се извинувам за оф топикот.
Па ти збориш во глобала,јас во глобала враќам.Искрено не ни те разбирам зошто пиша кога сам знаеш како е кај вас во фан клуб...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Аман уште сега почнуваат да замараат одморете арсеналовци и вие од тука не пишувајте кај нив рано е до дуелот стрпете се..

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дај бе олабавете кој ... ви е ? Нема веќе нова тема после 1000че (n)
Па што има врска... Никад не сум пишувал да го стигнам 1000чето:)
--- надополнето: 17 декември 2011 во 00:44 ---
Аман уште сега почнуваат да замараат одморете арсеналовци и вие од тука не пишувајте кај нив рано е до дуелот стрпете се..
Првите мачиња се фрлаат :pos: :P

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.263
Поени од реакции
14.574

Како ви се пишуваат вакви лигави коментари? Исто и во вашиот фан клуб читав. Што филмови гледате, што музика слушате, што книги читате, па да имате инспирација за вакви коментари? Патетични сте како заплет во шпанска серија. Таму барем добри женски мож да се најдат, од вас ни тоа. Како оној Панче сте...

Kajgana Shop

На врв Bottom