Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Пак ли бе англичани......пак ќе испаѓаме во 1/8.
Од овие ако со сигурност испаѓа Милан подобро нека се откажат од ЛШ. Од можните противници Арсенал беа на средина и според мене се таман тим за да се види дали Милан е зрел или не. Тешко дека Алегри ќе успее да го надитри Венгер, но со оглед на тоа дека Милан има појаки играчи на хартија 50-50 се шансите. Најголема придобивка на Арсенал е тоа што реваншот го игра на домашен терен.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Против децата на Венгер. :icon_mrgr:
Арсенал имаа силен тим минатата сезона оваа се без две звезди играат со "таленти".
Милан се измкна со Барселона а па со Арсенал...... :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не се ништо појаки од нас но ако сакаме да ги пројдеме ќе треба добро да ги запотат гзињата и да изиграат без грешка на двете утакмици.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
И противникот незгоден и лошо е тоа што првата дома ја играме.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.996
Поени од реакции
116.742
Комшики добивте незгоден противник, али ова е убедливо најинтересен дуел заедно со Наполи- Челзи. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Искрено кога Апоел го извекоа знаев дека немаме толку среќа од Челзи, Арсенал, Реал и Баерн да ни се падне баш Бенфика и се молев или да е Челзи или Арсенал..
Ако не можеме да го поминиме Арсенал барем ќе знаеме колку ни е капацитетот, а ако го поминиме јас се надевам и на финале..
Кога се игра прввата утакмица сега?

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не можам да верувам дека читам дека со Арсенал шансите ни биле 50-50 и дека има разочарани од ждрепкава и више откажани од Милан. хахах Па вие, топкиве, што сакате? До финале да играме со тимови као Апоел и слични? Не знам дали го слушавте генералниот секретар на Арсенал, после ждрепкава, ама тие се упрпани, стересени, не знаат што ги снајде!
Ало Милан сме ние! Имаме да им вратиме на Арсенал за 2008 година. Заради споредба тие тогаш беа бољи отколку што се сега, а ние бевме далеку послаби отколку сега.
После Апоел, реално, Арсенал беше најдоброто што можеше да ни се случи.
Јас сум оптимист и ако не можеме со Арсенал и ако од нив се плашиме, па поготово со ваков тим, тогаш да се откажеме и да играме за италијански куп кај нас. Дај не заебавајте!

Него ми падна на памет дека може многу лесно да се случи италијанските екипи да им пресудат на англиските. Наполи е незгоден во нокаут утакмици, Милан реално е бољи од Арсенал, така да више во четврт-финале може да се случи да нема англиски екипи.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
ideme ponatamu..kako so kazav deka so arsenal ke ni padne se kazuvam deka definitivno ovaa faza pominuvame bez mnogu maka..sepak osven RVP drugite ne mozat da resat utakmica :)

Kajgana Shop

На врв Bottom