Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пак ли бе англичани......пак ќе испаѓаме во 1/8.

Од овие ако со сигурност испаѓа Милан подобро нека се откажат од ЛШ. Од можните противници Арсенал беа на средина и според мене се таман тим за да се види дали Милан е зрел или не. Тешко дека Алегри ќе успее да го надитри Венгер, но со оглед на тоа дека Милан има појаки играчи на хартија 50-50 се шансите. Најголема придобивка на Арсенал е тоа што реваншот го игра на домашен терен.

Против децата на Венгер. :icon_mrgr:
Арсенал имаа силен тим минатата сезона оваа се без две звезди играат со "таленти".
Милан се измкна со Барселона а па со Арсенал...... :pos:

Не се ништо појаки од нас но ако сакаме да ги пројдеме ќе треба добро да ги запотат гзињата и да изиграат без грешка на двете утакмици.

И противникот незгоден и лошо е тоа што првата дома ја играме.

Комшики добивте незгоден противник, али ова е убедливо најинтересен дуел заедно со Наполи- Челзи. :)

Искрено кога Апоел го извекоа знаев дека немаме толку среќа од Челзи, Арсенал, Реал и Баерн да ни се падне баш Бенфика и се молев или да е Челзи или Арсенал..
Ако не можеме да го поминиме Арсенал барем ќе знаеме колку ни е капацитетот, а ако го поминиме јас се надевам и на финале..
Кога се игра прввата утакмица сега?

Не можам да верувам дека читам дека со Арсенал шансите ни биле 50-50 и дека има разочарани од ждрепкава и више откажани од Милан. хахах Па вие, топкиве, што сакате? До финале да играме со тимови као Апоел и слични? Не знам дали го слушавте генералниот секретар на Арсенал, после ждрепкава, ама тие се упрпани, стересени, не знаат што ги снајде!
Ало Милан сме ние! Имаме да им вратиме на Арсенал за 2008 година. Заради споредба тие тогаш беа бољи отколку што се сега, а ние бевме далеку послаби отколку сега.
После Апоел, реално, Арсенал беше најдоброто што можеше да ни се случи.
Јас сум оптимист и ако не можеме со Арсенал и ако од нив се плашиме, па поготово со ваков тим, тогаш да се откажеме и да играме за италијански куп кај нас. Дај не заебавајте!

Него ми падна на памет дека може многу лесно да се случи италијанските екипи да им пресудат на англиските. Наполи е незгоден во нокаут утакмици, Милан реално е бољи од Арсенал, така да више во четврт-финале може да се случи да нема англиски екипи.

ideme ponatamu..kako so kazav deka so arsenal ke ni padne se kazuvam deka definitivno ovaa faza pominuvame bez mnogu maka..sepak osven RVP drugite ne mozat da resat utakmica :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom