UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Lyon - APOEL - ако судиите не ја наместат АПОЕЛ иде даље. Вадат нерешено на гости ќе видите :D
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Според мене вака ке излезат:
Лион-АПОЕЛ-----лион оди понатаму
Наполи-Челзи ----- Наполи оди понатаму
Милан-Арсенал ----- тука е 50/50
Базел-Баерн Минхен----Баерн оди понатаму
Леверкузен-Барселона ---- БАРСА оди понатаму
ЦСКА-Реал Мадрид ---- ЦСКА оди понатаму
Зенит-Бенфика ---- Бенфика оди понатаму
Марсеј-Интер--- Марсеј оди понатаму

според мене ова :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Да бе Интер кога разбрале дека со Марсеј играат се откажале од ЛШ :tapp:
Ако Интер не се подобри т.е. не ја подобри формата Марсеј ќе биде и те како тежок противник.

M

Mario Gómez

Гостин
Lyon - APOEL - ако судиите не ја наместат АПОЕЛ иде даље. Вадат нерешено на гости ќе видите :D
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter
така мислам и јас, освен Милан мислам дека ќе ги елиминира Арсенал и Бенфика на Зенит.

В

Вори

Гостин
На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.

После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?

Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.И глеам дека сите сте скоро убедени дека Наполи ќе оди понатаму.Само немојте да се криете кога ќе дојде време.

Ф

Фил Ајви

Гостин
реакцијата на претставниците на Баер

Јас ке се кладам бирај ти на шо дека нема да минат 3те тимови ^
И јас се приклучувам на кладбава.
У што сакаш.
Глава ставам дека нема 3 италијански да има у 1/4
ОК на пари не верувам дека би се согласиле така да останува комлетен ремонт на акаунт, значи ник, аватар, тајтл и потпис една година по избор на победникот?

Интер е слаб сезонава ама смешен Марсеј да го помине нема шанси. Милан - Арсенал 50-50 а Наполи ќе има најтешка задача.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Leverkusen - Barca
CSKA - Real M.
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
На Челзи секогаш му се паѓале најлесни противници во нокаут фазата,секогаш.Нека се јави Боби и нека го каже ова уште еднаш,не за друго,мерак ми е.

После Милан,најтешкиот можен противник беше Наполи и му се падна на Челзи.Ебате ждрепката фушарска.
И како не ќе мислиме дека ги местат и ждрепките,кога Барселона добива лесен противник 10 сезони по ред?

Али што ме боли,добар резултат на гости и после дома ќе биде друга приказна.
ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropa :D

В

Вори

Гостин
ti be 4oek da ne imas kosmari od barca ????? i jas nesakav napoli da se padnat so vas bidejki 4e ve odpadnat ama toa e brat barem 3ti da zavrsevte vo grupata 4e igravte liga evropa :D
Nebe brad nemam ko6mari od bar4a,i ja nejcev da se padnad napoli deka ce ne otpadnad,mnogu jaki se,a celzi nasreca vleze vo osminafinale.
eee da zavr63vme treti ce igravme vo liga evropa,ima6 prav0!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom