Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја така мислам, немаат муда за ова...Глеам коментари под видеото демек тек сеа започнала војната не знам шо. Зарем мислите дека Тони Зен, Слаткар, Токсиколозиве ќе вратат на ова? Може едино у дует со Маја Саздановска или Некст Тајм у друг случај тешко...
Токсикологија не се замраат со дисови бар ја тоа што сум приметил , ако враќаа на дис требаше да вратат на тој на Дудо за тој или немаа муда или незнаеа што да му вратат зашто тој беше апла убиство у трака зброиме за првиот што излезе не среден. А и на ова тешко да вратат Пи*** се...Глеам коментари под видеото демек тек сеа започнала војната не знам шо. Зарем мислите дека Тони Зен, Слаткар, Токсиколозиве ќе вратат на ова? Може едино у дует со Маја Саздановска или Некст Тајм у друг случај тешко...
Tonyo San
![]()
Produkciski FUNK FU Masterot Brus e covekot koj sto moze legijata da ja drze kako so treba, nikakov dzaka nakot nikakvi bakraci samo BRUS E covekot koj sto znae kak ose pravi rap beat.
Liricki konceptualno e perfektno sklopena sekoja recenica, sekoj zbor.Mokjta na samata traka e premnogu golema da se sporedi so sekoj drug rap vo drzavava osven (spored mene) so rapot na PODZEMAN EFEKT.
BRAVO !!!! So trakava pokaza deka moze da pravi како sto treba Tonyo San, no samo i edinstveno ako toa nesto go pravi zaedno so BRUS zatoa sto samo brus mnogu dobro znae kako da sklopi ritam i boja na zvuk adekvatna za stilot i talentot na TONYO SAN.
Pozdrav za deloto.Bi se raduval ako samo BRUS raboti на proektot SINTEZA NA MEC I UM !Ako stvarno ja udrat desetkata so BRUS, toa za mene kje bide naj jakiot proekt posle SAFIZAM.
No cekam, kje vidam i vremeto kje pokaze.Vaka kako najava, perfektno izgleda umetnickovo delo.
Od sekogas sum znael i velel deka samo Tonyo i Brus vredat od celata legija.Deckovo ima harizma i stvarno moze da pravi rap, a toj rap da bide i pateticen, i mokjen, i psiholoshki, i socijalen, i delikventen i moralen i sekakov. Prosto ima talent deckovo za sekakov rap.
Pozdrav.
Новава на Тони, најпрво ме потсети со темата на оваа песна... Стариот добар и вечен Видо !
И јас ова го чув ама пред 3-4 месеци , не верував многу многу ама после ова коа ке се преиспитам има големи шанси и пистолеро да напраи нешто.Ми спомна еден другар дека и ЛД спремал нешто слично. Али може да се и само шпекулации.
го имаш у Југотон мислам дека е 300 денари, на промоција беше 250..Абе го има некој албумот на Пеше,Дада и Виклер ?? Впечатоци ?? Кај можи да се купи ? Цена...![]()