UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Лион во групата на 6 утакмици даде 9 гола, сите против Динамо Загреб и обезбедија 1/8 финале.
Ебати тимот, нема подосаден од нив во ЛШ....:rolleyes:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Секој што играл во одбрана (аматерски или професионално) може одма да види дека е Динамо- Лион наместен меч. Местенка чиста како солза :icon_lol: . Дури и татко ми што врска нема со фудбал коа ги виде головите ми вика абе да не е местена оваа, стојат ко трупови да ги поминат :pos:.

Е местена е викам ама толку лошо што и врапчињата да приметат :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Зошто сепак мислам дека срања од олкави пропорции се можни само со екипи како Динамо Загреб, Победа, Птержалка, ФК Долно Дупени и сл...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
???!!!???

Лион и Ајакс два пати играа 0-0
Значи никој немаше предност од меѓусебниот дуел, решаваше гол разликата. Затоа Лион трчаше со топката на центар по секој гол
facepalm...на една страна видов дека заврши натпреварот 2-2.....се извинувам!..но сепак мислам дека е местена утакмицата!:D

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Има многу лузери но овој треба да конкурира за лузер на векот :pos:
Прегледај го приврзокот 37624
Хахахахахахах не да е лузер требало прво да ги праша Наполи дали ќе им дозволат на Сити да поминат понатака па да ја стави тетоважата вака се заебал човекот хахахахахахахаха смешно :pos:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ќе ги казнат сега Динамо и Лион по 15 години како Победа или пак и догодина ќе се натпреваруваат во ЛШ?
Шупаците од УЕФА ја казнија Победа на основ од изјавата на бивш затвореник говедото Миленко кој слушнал дека некаде во Малезија во некоја кладилница некој се обложил и зел пари.
Не дека Победа не ја наместила утакмицата, туку работата е што без никакви физички и евидентни докази туку со сомнителна изјава беше изречена драконска казна, сега имаме чиста ситуација каде што има евидентирани докази да се поведе истрага и во најмала рака да се приведат и сослушаат играчи и дел од управата ама на УЕФА кур не им чуе. Мака ми е и ми се сере од дупливе стандарди.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Има многу лузери но овој треба да конкурира за лузер на векот :pos:
Прегледај го приврзокот 37624
Samo eden e pogolem luzer od ovoj na slikata Bobi[MKD] fan na Bayern Munich, odgovoren za t.n. "mracna nedela" t.e. cel grad/selo nemal struja poradi nego cela nedela. :)

Nego citam nesto na naslovnata na eden italijanski vesnik deka izmeni vo LS ke imalo vo 2015. Znae nekoj kakvi izmeni se, dali se za formatot na mechevite ili ke se vmetne tehnologija itn?

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Во колку саат ке бидат ждрепките во петок?
Лани мислам дека беа околу 11-12.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Odvaj go cekam zdrebot ama eventualno 1 do 2 natprevari dali ke bidat pointeresni.Vo glavnom 90 % od favoritite ke prodolzat vo 1/4 finale
--- надополнето: 14 декември 2011 во 23:48 ---
a duri posle ke dojde jakoto vo 1/4 finale
Barsa,Real,Celzi,Arsenal,Milan,Inter... (ako pominat normalno) ke mora megu sebe da se padnat

М

Мартин`

Гостин
Пренос на која ќе има за ждрепкиве ЛШ, и од колку саатот ако знае некој точно нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom