Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Украина-Македонија (футсал) h1 -2.5 во Bet City.Украина е главен фаворит во „групата на смртта“ каде се уште и Хрватска и Азербејџан,група во која реално ние немаме многу многу што да бараме.Со оглед на двата убедливи порази на нашата репрезентација од 6-1 и 5-2 од Словенија пред неколку дена очигледно е дека овој натпревар каде Украина е далеку подобра репрезентација од Словенија,ќе заврши убедливо во полза на Украинците.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Украина-Македонија (футсал) h1 -2.5 во Bet City.Украина е главен фаворит во „групата на смртта“ каде се уште и Хрватска и Азербејџан,група во која реално ние немаме многу многу што да бараме.Со оглед на двата убедливи порази на нашата репрезентација од 6-1 и 5-2 од Словенија пред неколку дена очигледно е дека овој натпревар каде Украина е далеку подобра репрезентација од Словенија,ќе заврши убедливо во полза на Украинците.
од колку играат?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Причини? Арсенал е со многу послаб состав, само Ван Перси, може да постигне гол плус арсенал има проблеми со повредени играчи (на бековска позиција), а знаеме Сити колку се јаки на крилните позиции... а Сити нема проблеми со повредени, и да имаат, имат добра клупа така да јас ке ја играм оваа чист 1.

п.с. за утре кошарка од евролига - сите кецови ;) освен Казан.
Имам едно забегано ливче од фудбал:
Al Sad - Barcelona 0-2
Austria Wienna - Malmo x2
Shamrock - Tottenham 1x
Birmingham - Maribor x2
sve sve ama kaj si ja nasol Siena 1 bez Mccaleb i uste 2-3 igraci ima Barca da gi zgazi maksimalno 5.5 na Barca ALL IN

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
PAOK 1-X
Tottenham 2,3+
Udinese 1-1
Hannover T1
Barcelona 2
Olympiakos 1
Maccabi 1

за 50 има 3000

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.378
Поени од реакции
326
Koga veke davaat zosto da ne se iskoristi..
Samrok- Totenhem 1x
Moe mislenje e deka Totenhem ne saka vo Evropa kade i onaka si igraa so mesan sostav,taka da za niv sezonata vo LE e zavrsena..Imajki go vo obrzir verovatnoto remi na Grcija,pobedata na Totenhem nisto ne im znaci..No verovatno nereseniot ishod bi im znacel mnogu na kladilnicite..Ke videme! Koga mozese Fulam vcera onaka da se prosti od Evropa,zosto ne bi i Totenhem

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Конечно добитен,да се разбие малерот :)

Денес пуштив :
Копенхаген-Стандарт 1
Австрија В.-Малме Т1 2+
Удинезе-Селтик 1
Бирмингем-Марибор 1
Уплата 190 добивка 1450

KvAzI

Дипломиран Ѓубрар
Член од
3 септември 2007
Мислења
173
Поени од реакции
49
sve sve ama kaj si ja nasol Siena 1 bez Mccaleb i uste 2-3 igraci ima Barca da gi zgazi maksimalno 5.5 na Barca ALL IN
Фала за инфо друже ;) инаку за информација, сиена не ја играв 1 или 2-ка, ја играм на кошеви. значи барса 2-ка. а и гледам многу напаѓачки игра барса. многу кошеви дава, оваа може да се ира и на поени.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
Како е сега ако има исто бодој решава гол-разлика па меѓусебното?

Kajgana Shop

На врв Bottom