Ќе ти стане навикаЌе клецам 600 жени месечно
Ти како мислиш да те избереме без кампања?Уштер не сум одлучил,кога ќе дојдам на власт ќе одлучам
или можеби во Кореакаде владата одлучува кога народот ќе оди на годишен одмора сега за тоа само во сон ќе си го гледаш освен ако не одиш во Кина.
А со змиите како ќе се справиш со Голем Град?1- Ќе го направам “Голем Град“ на Преспа одлично место
за тие што ја доведоа државава на ова дереџе.
2- Ќе воведам запослување према знаење (тешко ќе оди)
предност најдобрите студенти а не некојси и нечии.
3- Ќе ги развијам селата до тој степен да почнат полека
градовите да се отселуваат-миграција град-село.
4- Ќе направам во секој дом на трпеза за Божик и Бајрам
да има прасе или јагне.
5- Ќе направам Македонија да е домаќин на Евровизија
со песна што ќе ја доведе до тоа од ќерка ми не затоа
што ми е ќерка него затоа што е најдобра ама нема
презиме и не успева од овие арамии иако е М.Г.=10.
И чека работа 8 години. И уште ќе чека се додека не
станам некој со презиме или прецедател.
Е ОВА Е МАКЕДОНИЈА
------------------------------------------------------------А со змиите како ќе се справиш со Голем Град?
Таму колку што има змии, толку немаме жители во државава.
Па ако ги пратиш таму луѓето да живеат, ти ги праќаш во смрт. Има доста отровни змии и што се уште не. Да беше така лесно како што викаш ти, до сега и трговски центар ќе изградеа таму.------------------------------------------------------------
Па баш затоа ќе ги праќам таму...ќе има трчање.
А може и некоја ајкула да пуштам...макар и макета на батерии.
----------------------------------------------------------------------------------Па ако ги пратиш таму луѓето да живеат, ти ги праќаш во смрт. Има доста отровни змии и што се уште не. Да беше така лесно како што викаш ти, до сега и трговски центар ќе изградеа таму.
Ова и јас би го направилДа сум веднаш би ги прекинал преговорите со нашиот јужен сосед би им кажал чао на американците и би се здружил со русите па би направил некоја стратегија за извоз во азија и земјите на блискиот исток. Би ја легализирал проституцијата ведаш ќе побарам извештаи секоја пара кај оди и зошто оди па би направил некој заштеди за јавни набавки а со парите би ги средил патиштата во земјава. Би забранил турско - индиски серии и би наредил да се удри на домашна продукција инаку ќе им се одземе лиценца