Направи сам!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
:$ уште не сум прашал... забораам секој ден... земав бројче од 2ца ролетари на едно место најдов али шупливи ај утре ако ми текне ке се јавам... цитирај ме утре за да ме потсетш : )
не бев во можност деновиве да постирам ради проблемот со кабелтел. се јавив кај 3ца ролетари пуна пластика НИКАДЕ... сите шупливи продаваат така да кажувајте друга алтернатива

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

јас пробав да видам дали ќе испадне нешто со пенкало али 10 ги изгорев и се греат накриво или се свиткуваат се топат, треба полна пластика за да не се собира додека се грее во рерната а таква каде има ако има некој ролетар низ форумов нека помага хаахаа

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
па полна пластика имате од оние пиштолите што се незнам како се викаат на македонски hot glue gun патроните за нив се од полна пластика
вака изгледаат и мислам дека имаат доволна должина а и добро спроведуваат светлина

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
па полна пластика имате од оние пиштолите што се незнам како се викаат на македонски hot glue gun патроните за нив се од полна пластика
вака изгледаат и мислам дека имаат доволна должина а и добро спроведуваат светлина
силиконски стапчиња.ги има во тафталиџе на пазар :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Mногу се дебели....

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
За полирање стакла (шофершајбна на пр) да не знае некој постака? Или е исто како и за фаровите?

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Како што барав не забележав тема во врска со фиберглас па најсоодветно е тука да прашам дали некој знае дали има во Македонија и која е цената.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Како што барав не забележав тема во врска со фиберглас па најсоодветно е тука да прашам дали некој знае дали има во Македонија и која е цената.
тоа е исто ко плехциглас?

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мада не го возиме многу со светла дали еден саат два навечер кога тренира и толку може и затоа не гори.
Друже малце идам офф топик али многу ме интересира кај тренираат нашиве тркачи??

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Друже малце идам офф топик али многу ме интересира кај тренираат нашиве тркачи??
Најчесто на Водно накај 4 саат сабајле со 4-5 души на одредени непрегледни кривини за да кажуваат дали иде кола. А за разработување на колата може и накај 10-11 саат навечер зашто тогаш полека се вози. И многу ретко е тоа зашто полицијава место криминалци у град да брка не ловат нас почто сабајлечки им се јаде бурек мора да ги почастиш :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Најчесто на Водно накај 4 саат сабајле со 4-5 души на одредени непрегледни кривини за да кажуваат дали иде кола. А за разработување на колата може и накај 10-11 саат навечер зашто тогаш полека се вози. И многу ретко е тоа зашто полицијава место криминалци у град да брка не ловат нас почто сабајлечки им се јаде бурек мора да ги почастиш :)
Аха, мислев да не има некоја патека макар и импровизирана па таму да се тренира. Да дојдев да гледам малце.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Кажете ми за алуминиумски бандажи, каква боја се користи, шмиргла едно друго процедура или ако прави некој поефтино зошто не ми се инвестира многу

Еве слика од бандажот, има некои оштетувања гребаници па сакам сите да ги средам ... капачињата на двата се скршени држачите па и за тоа некој направи сам совет е добредојден :)

фала однапред :)

Kajgana Shop

На врв Bottom