Порака на еден злоставуван средношколец

Статус
Затворена за нови мислења.
Едноставно си чутел, трпел трпел , ама ете некако му пукнало филмот,собрал храброст на јутубе,
Друга веројатна варијанта би била да лажи колку да стекне фанови на јутубе ама не верува да лажи за вакви сериозни работи.
Да се вратиме на првото, зарем во животот си немал почутено од некого макар и ден два?
ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ - 4015 ДЕНА - 96360 ЧАСА имал шанса да каже
не ми е јасно - стварно

Што да се прави, психопати имало и ќе има. И покрај широко прифатеното мислење дека психопатите ги ствара средина, најновите истражувања покажуваат дека такви се раѓаат, уште од мали уживаат во нанесување болка на другите, физичка или ментална.

Идеите дека насилните деца немаат самодоверба па поради тоа треба да се докажуваат и дека се морално слаби, се воглавном надминати и застарени и немаат многу допирни точки со денешната реалност.

Не знам секоја чест на дечкото за храброста, подобро ова, отколку да го застрела пола школо и накрај да се убие, макар да и за тоа треба храброст и тоа каква.

И јас сум од таму, во Пенко да немаш завршено основно?

Е тоа ти е дива лига школо, таму не важи "степај се еднаш и ќе ти се плашат сите, никој нема да рчне." како што тврдат овде... Баш обратно.
збориме за нормална средина,типов е од америка вајда..Не е исто да изедеш боксови и некој шпон да те збрца...Инаку не е работата дали е посилен од тебе,дур не вратиш ке јадеш ремет.Тој што е главен мангуп па ке може да те дупи,али останатите хиени ке се повлечат :)

збориме за нормална средина,типов е од америка вајда..Не е исто да изедеш боксови и некој шпон да те збрца...Инаку не е работата дали е посилен од тебе,дур не вратиш ке јадеш ремет.Тој што е главен мангуп па ке може да те дупи,али останатите хиени ке се повлечат :)
Е Пенко не беше нормална средина. :)

Уште имам некои спомени, искачање од задна врата (за физичко) после часови, одење во десет до седум во школо за да не те начекаат во двор. По мое искуство, понекогаш и не вреди да се тепаш, со некои луѓе едноставно не можеш да излезеш на крај.

Зборувам за основно, од почеток на средно па навака раат сум.

Е Пенко не беше нормална средина. :)

Уште имам некои спомени, искачање од задна врата (за физичко) после часови, одење во десет до седум во школо за да не те начекаат во двор. По мое искуство, понекогаш и не вреди да се тепаш, со некои луѓе едноставно не можеш да излезеш на крај.

Зборувам за основно, од почеток на средно па навака раат сум.
знам дека на оваа возраст ако се тепам,друго е тепањето..ке има бркање низ град,позаебани повреди и така натака.Али реметењето е најзаебано у основно,а таму со тепачка се излегува на крај верувај.Во пенко можда не,али во 95% од школите се излегува.Сите деца се имаме тепано,има многу поагресивни деца кој ке те мучат али после тепачка сме се смирувале..Или во краен случај родителите ке преземеле мерки.Али ако не вратиш само ке им отвориш шанса и на други да те заебаваат,вака ке те заебава само појакиот от тебе.
Пак зборам за нормална средина,не за меѓуетнички тепачки и повозрасни деца..таму не проаѓа више ова...Решение коа ке бидеш поголем(средно) иди во средина која ти одговара..

Јас мислам дека го малтертирале оти премногу е добар по "нашки" глуп, поради тоа што не се пресметувал физички им чутел на сите и секако дека ќе го тепаат, неколку хиени ќе го задеваат нон стоп од страна си гледаат други манги на некој си регион/провинција и тие ќе почнат да го малтретираат.
Не ми кажувајте овде вака така со тепање ова она , едноставно има луѓе кои се КАВГАЏИИ само за тепање мислат друго ништо.
А тоа што го малтертирале од мал навистина ми е жал и храбар потег направил со видеово(y)

Да, го малтретирале поради што им преќутувал, ама тие кои му се курчеле се најверојатно најголеми ПИЧКИ кои се нафрлаат по безпомошни, добри, па и симпатични деца... Да им го мавне носот од клупа (иако ни тоа не е добар избор) сите би го почитувале...

Да, го малтретирале поради што им преќутувал, ама тие кои му се курчеле се најверојатно најголеми ПИЧКИ кои се нафрлаат по безпомошни, добри, па и симпатични деца... Да им го мавне носот од клупа (иако ни тоа не е добар избор) сите би го почитувале...
Така е ако ова ако она :) Џабе се претпоставки ... верувај, дури не видиш со свои очи не кажувај пред време

знам дека на оваа возраст ако се тепам,друго е тепањето..ке има бркање низ град,позаебани повреди и така натака.Али реметењето е најзаебано у основно,а таму со тепачка се излегува на крај верувај.Во пенко можда не,али во 95% од школите се излегува.Сите деца се имаме тепано,има многу поагресивни деца кој ке те мучат али после тепачка сме се смирувале..Или во краен случај родителите ке преземеле мерки.Али ако не вратиш само ке им отвориш шанса и на други да те заебаваат,вака ке те заебава само појакиот от тебе.
Пак зборам за нормална средина,не за меѓуетнички тепачки и повозрасни деца..таму не проаѓа више ова...Решение коа ке бидеш поголем(средно) иди во средина која ти одговара..
Океј е, различни школи, за различни работи зборуваме. Кај мене немаше многу реметења меѓу соученици, јас никогаш не сум бил реметен или тепан од соученик. Ама затоа...

ЕДИНАЕСЕТ ГОДИНИ - 4015 ДЕНА - 96360 ЧАСА имал шанса да каже
не ми е јасно - стварно

Нема ни да ти биде јасно оти не си осетил. Од сето тоа малтретирање психички ќе се побркаш цел и нема да размислуваш како шо мислиш сеа. И у основото сум имал работа со вакви,сеа и во средното пак се закачуваат и закануваат некои "билдери на хемију" шо нивната интелегенција си ја покажуваат преку мускулите. И кај да ги кажам ниту директорка реагира ниту никој,ќе испаднам надвор од школскиот двор главата ќе ти ја сомеле. А јас до сеа ниту се имам степано ниту ќе се степам,па макар и очите да ми ги извадат.

Патем не е секој настроен како тие идиоти и да се тепаат,некој има по паметна работа од тоа и сака да уче во школото а не да глуме џек.

сите такви се :гомце: обични.

Мислам дека имаше сличен ваков филм дете што го малтретираат во школо, го тепаат и го понижуваат, каде потоа ќе се приклучи во една училишна банда од деца кои ја имале сличната судбина каде ќе подготвуваат масакр, ке тренираат пукање, правење експлозиви, а тој ќе сними порака со камера зошто го прави ова и ќе покажува примери со видеа кои ги снимал во школото како посилните и помангупите ги малтретираат другите деца. но во последен момент за време на нападот ќе го спаси школото од масакар од неговата банда и како херој ќе добие улога во драмата на оваа тема каде што и тие што го малтретираа ќе му станат најдобри другари. Има многу тажни сцени во филмот. Ако на некој му текнува за овој филм нека го постира или да каже име. Инаку филмот е прекрасен.

Го даваа на Афла телевизија пред година две и тоа неколку пати

Патем не е секој настроен како тие идиоти и да се тепаат,некој има по паметна работа од тоа и сака да уче во школото а не да глуме џек.

Па ќе земиш со клупа ќе го гаѓаш првиот после со столици, ионака средното е задолжително нема да те бркаат :icon_lol:, ако не можеш на мускули на лудост можеш тоа секако :icon_lol:

Не мора да се тепаш :icon_lol:.

Па ќе земиш со клупа ќе го гаѓаш првиот после со столици, ионака средното е задолжително нема да те бркаат :icon_lol:, ако не можеш на мускули на лудост можеш тоа секако :icon_lol:

Не мора да се тепаш :icon_lol:.

И кога ќе си одам дома да трчам или да си викнам такси а ? :cautious:

Нема ни да ти биде јасно оти не си осетил. Од сето тоа малтретирање психички ќе се побркаш цел и нема да размислуваш како шо мислиш сеа. И у основото сум имал работа со вакви,сеа и во средното пак се закачуваат и закануваат некои "билдери на хемију" шо нивната интелегенција си ја покажуваат преку мускулите. И кај да ги кажам ниту директорка реагира ниту никој,ќе испаднам надвор од школскиот двор главата ќе ти ја сомеле. А јас до сеа ниту се имам степано ниту ќе се степам,па макар и очите да ми ги извадат.

Ало, у ПТТ железничарското завршив со безмозочни говеда, немој да ми кажуваш. Буквално ко шо вика буцио иам превртено цела клупа врз еден, и малце фалеше еднаш да му фрлам столица у глава на најверојатно истиот. Неам намера да ми се понаша било кој па макар и да ме сомеле надвор од школски, битно има очите да му ги ископам ако ме пипне. Гомна нека јаде до утре, ако почне прв ќе го јаде со било шо што ќе ми дојде при рака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom