- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 1
Uf... a ti so tel imas ?ne moze preku telefon mora preku kompjuter
Uf... a ti so tel imas ?ne moze preku telefon mora preku kompjuter
lg gt540Uf... a ti so tel imas ?
So android jas imam ist ama 1.6 android znajs xDlg gt540
kazav prethodno, android 2.3.7Ko
So android jas imam ist ama 1.6 android znajs xD
I ne koci? Vidi vo market dali ima Puffle Lunch brat mi ja bara igratakazav prethodno, android 2.3.7
Сигурно нема да кочи ако е оптимизиран за GT540, за маркетот имаш market enabler (бара root) програмче и после ги имаш апликациите од повекето региони, мора да ја има играта.I ne koci? Vidi vo market dali ima Puffle Lunch brat mi ja bara igrata
Bi bil sreken ako napravis klipce i go staves na you tube da gledam kako da klam 2.3.7 pozz falaСигурно нема да кочи ако е оптимизиран за GT540, за маркетот имаш market enabler (бара root) програмче и после ги имаш апликациите од повекето региони, мора да ја има играта.
Ти кажав и предходно, немам LG и не можам да направам клипче, ама еве ти од You tube нешто што најдов. Ако малце повеке се потрудиш да побараш на Google, се ке најдеш.Bi bil sreken ako napravis klipce i go staves na you tube da gledam kako da klam 2.3.7 pozz fala
Логично, на LG mobile сајтот (за официјален ром 2.1).А програмата од кај да ја Download ?
brat na so android faka skype za lg gt540 ako najdes najkasno do sreda sabajle da mi kazis za da update vo toj android oti odam hrvatska falaЛогично, на LG mobile сајтот (за официјален ром 2.1).
http://www.lg.com/uk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp
За custom rom и root ке бараш тука:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=776
Убаво читај ги упатствата, да не зезнеш нешто.
Мислам дека од 2.2 (Froyo) па нагоре има Skype, т.е. работи. На 2.2. за видео повици работи само задната камера, додека од 2.5 па нагоре ја користи предната (ако ја има). Кај мене на 2.3.3 супер работи. Најдобро, ако можеш, да си го смениш телефонот за подобар и ич да не те боли глава веке за ништо.brat na so android faka skype za lg gt540 ako najdes najkasno do sreda sabajle da mi kazis za da update vo toj android oti odam hrvatska fala
Брат помош има на 2.1 ?? ми треба да напрам сега ке прамМислам дека од 2.2 (Froyo) па нагоре има Skype, т.е. работи. На 2.2. за видео повици работи само задната камера, додека од 2.5 па нагоре ја користи предната (ако ја има). Кај мене на 2.3.3 супер работи. Најдобро, ако можеш, да си го смениш телефонот за подобар и ич да не те боли глава веке за ништо.