maac
evil scientist
- Член од
- 10 март 2010
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 61
Да не доби од Тавел Хаус сместување гратис?Kako najeftino do Tenerife i nazad otprilika pocetok na april.Pozdrav
Да не доби од Тавел Хаус сместување гратис?Kako najeftino do Tenerife i nazad otprilika pocetok na april.Pozdrav
Ко божем не е прашав една пријателка што има агенција и ми рече само да одам да седам на презентацијата за да ми го дадат ваучерот па ќе видиме ако отидеме што е какоДа ама малку читав по форуми и ми изгледа како некоја измама.
Сеуште нема дирекна линија Скопје Париз.Пред неколку дена воведоа дирекна линија Скопје Брисел ама само во летниот период преку Jet Air Fly тоа е најблиску до Париз што оди.Цената на Скопје Брисел во 1 правец е 80 евра.За Париз слушнав дека се преговарало ама тоа се само гласини.Сега за сега од Скопје нема.Ако може некој подетално да ме информира за директен лет Скопје - Париз - Скопје...Значи сакам повратна карта да резервирам...Ме интересира за компании кои се најдобри, најбезбедни, цени итн...
Дали има директна линија Скопје - Барселона - чисто информативно..?
Постои таква линија со компанијата Fly Nikki баш кога го имаа првиот лет од Скопје рекоа дека картата е 100 евра е сега не ме држи за збор дали тоа уште важи ама ваљда важи оти тоа го промовираа летото.Планираат евтина директна за Виена или тешко?
Благодарам многу.Летово имаше само чартер летови до Барселона, сега незнам
Имаш од Белград до Барселона многу поволни цени, и од Скопје агенциски имаш комбиња до аеродромот во Белград ако се соберат луѓе
Нај исплатливо од Истамбул,летово беше на Малдиви мој другар карта со се такси авионски 50,000 ден. сам си организираше преку www.edrems.comМе интересира од која соседна земја има линија до Малдиви или по другиве егзотични места, и од каде (која агенција) е најисплатливо и најефтино?
Скопје - Рим - Скопје?
Колку би чинело повратна карта отприлика?
http://www.blu-express.com/it/index.html од 30-ти Октомври почнаа, ~88 евра еден правец.Скопје - Рим - Скопје?
Колку би чинело повратна карта отприлика?
Останаа само на промотивен лет и реклама.Линијата не ни почнаПостои таква линија со компанијата Fly Nikki баш кога го имаа првиот лет од Скопје рекоа дека картата е 100 евра е сега не ме држи за збор дали тоа уште важи ама ваљда важи оти тоа го промовираа летото.