Евтини авионски карти

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Да ама малку читав по форуми и ми изгледа како некоја измама.

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Да ама малку читав по форуми и ми изгледа како некоја измама.
Ко божем не е прашав една пријателка што има агенција и ми рече само да одам да седам на презентацијата за да ми го дадат ваучерот па ќе видиме ако отидеме што е како

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ако може некој подетално да ме информира за директен лет Скопје - Париз - Скопје...Значи сакам повратна карта да резервирам...Ме интересира за компании кои се најдобри, најбезбедни, цени итн...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.376
Ако може некој подетално да ме информира за директен лет Скопје - Париз - Скопје...Значи сакам повратна карта да резервирам...Ме интересира за компании кои се најдобри, најбезбедни, цени итн...
Сеуште нема дирекна линија Скопје Париз.Пред неколку дена воведоа дирекна линија Скопје Брисел ама само во летниот период преку Jet Air Fly тоа е најблиску до Париз што оди.Цената на Скопје Брисел во 1 правец е 80 евра.За Париз слушнав дека се преговарало ама тоа се само гласини.Сега за сега од Скопје нема.

Член од
11 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
12
Дали има директна линија Скопје - Барселона - чисто информативно..?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ме интересира од која соседна земја има линија до Малдиви или по другиве егзотични места, и од каде (која агенција) е најисплатливо и најефтино?

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Дали има директна линија Скопје - Барселона - чисто информативно..?

Летово имаше само чартер летови до Барселона, сега незнам
Имаш од Белград до Барселона многу поволни цени, и од Скопје агенциски имаш комбиња до аеродромот во Белград ако се соберат луѓе

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.376
Планираат евтина директна за Виена или тешко?
Постои таква линија со компанијата Fly Nikki баш кога го имаа првиот лет од Скопје рекоа дека картата е 100 евра е сега не ме држи за збор дали тоа уште важи ама ваљда важи оти тоа го промовираа летото.

Член од
11 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
12
Летово имаше само чартер летови до Барселона, сега незнам
Имаш од Белград до Барселона многу поволни цени, и од Скопје агенциски имаш комбиња до аеродромот во Белград ако се соберат луѓе
Благодарам многу.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Скопје - Рим - Скопје?

Колку би чинело повратна карта отприлика?

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Ме интересира од која соседна земја има линија до Малдиви или по другиве егзотични места, и од каде (која агенција) е најисплатливо и најефтино?
Нај исплатливо од Истамбул,летово беше на Малдиви мој другар карта со се такси авионски 50,000 ден. сам си организираше преку www.edrems.com

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Скопје - Рим - Скопје?

Колку би чинело повратна карта отприлика?
http://www.blu-express.com/it/index.html од 30-ти Октомври почнаа, ~88 евра еден правец.
Blu-express launches 2 weekly flight to Skopje:

Flight number: BV2140
Departure city: FCO
Departure time: 11.00
Arrival time: 12.40
Arrival city: SKP
Aircraft type: B737-300
Day operating: ---4--7

-------------------------------------------------------------------------------------------
Return
-------------------------------------------------------------------------------------------

Flight number: BV2141
Departure city: SKP
Departure time: 13.15
Arrival time: 14.55
Arrival city: FCO
Aircraft type: B737-300
Day operating: ---4--7
http://www.belleair.it/ Од 118 евра
Belle Air
Четврток и Недела
Скопје 14:50
Рим 17:00
Рим 18:00
Скопје 20:10

Не се баш ефтини, ама се директни ако не сакаш малтретирање.И една голема грешка двете компании одбрале во четврток и недела летови :tapp:
--- надополнето: 16 декември 2011 во 09:48 ---
Постои таква линија со компанијата Fly Nikki баш кога го имаа првиот лет од Скопје рекоа дека картата е 100 евра е сега не ме држи за збор дали тоа уште важи ама ваљда важи оти тоа го промовираа летото.
Останаа само на промотивен лет и реклама.Линијата не ни почна :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom