House M.D

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Добра епизода со интересни случаи.:) Уште оваа што ме нервира
да ја немаше, топ ќе беше

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ја незнам што бара оваа со цвикиве уопште
Послужи како изговор на Хаус за модрото око:pos:.

Кога почнаа да забележуваат за депилација и маникир за Чејс лошо ги поврзав работите и за момент помислив дека педер ке го прават у серијата. Да направеа така како ке ја уништеа серијата.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Хахаха Вилсон:pos:

Интересна епизода. Хаус и Вилсон се според мене најдобри ликови креирани во една серија. Поимот пријателство не можеше поубаво да биде опишано отколку во серијава.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
За мене оваа беше најслаба епизода во сезоната, лично мислење.

Ваљда генералната тема во оваа епизода беше слаба: "Да или не за пиштоли?". Обично сите други теми беа за сиви области во животот, добро обработени и со поента. Овде беше бесмислено како ги вметнаа пушките на клиентот, како прво навистина имаше премногу за да се води дискусија дали е параноичен или не, како второ брканицата меѓу хаус и вилсон беше на онакво, дебилно смешно ниво...а не на софистицираниот ремет кој обично го има.

Се виде дури и по крајот и откривањето на "вирусот", дека едноставно пациентот не ни беше битен епизодава...

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Многу слаба епизода. И онаа Парк се поодвратна ми станува, почна да ми ја уништува серијава.:mad:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ја гледав азијката на late night show со Conan пред месец дена... самата си признава дека е лоша глумица и навистина не знае како можеле продуцентите да ја одберат :D

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
може да ми кажете која сезона ја дават на телма ??

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Проклетство.... мислев ќе има денес за даунлоуд, тоа тек за 2 недели ќе биде следна епизода -.-

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Која е последна епизода која може да се даунлодира ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

:facepalm:
Малце е досадна во Two and a half men, па уште тука фали. Ај само една епизода е.

Kajgana Shop

На врв Bottom