hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
Spasov ти ли си?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку и да го почитувам, ама го тупи...
Oн е, кој друг може да е ? 10ти јузер му е ова што значи 10 пати правел нов мејл за да се логира на форумов, сега во Редакција им пишав да средат веќе да не може да отвара јузери, нека иде на нива ...Spasov ти ли си?
Oн е, кој друг може да е ? 10ти јузер му е ова што значи 10 пати правел нов мејл за да се логира на форумов, сега во Редакција им пишав да средат веќе да не може да отвара јузери, нека иде на нива ...
Ah sto mi pravi kejf koga te gledam vaka sto se trudis da me odstranis,ili dosega bese naucen site da go pocituvaat tvoeto mislenje kako najdobro i se najde nekoj kako mene sto ti ode kontra i odma baras da se odstrani.inaku nema potreba od novi e-mail na 1 edinstven e-mail napraviv 4 juzeriOн е, кој друг може да е ? 10ти јузер му е ова што значи 10 пати правел нов мејл за да се логира на форумов, сега во Редакција им пишав да средат веќе да не може да отвара јузери, нека иде на нива ...
На друга тема.Ah sto mi pravi kejf koga te gledam vaka sto se trudis da me odstranis,ili dosega bese naucen site da go pocituvaat tvoeto mislenje kako najdobro i se najde nekoj kako mene sto ti ode kontra i odma baras da se odstrani.inaku nema potreba od novi e-mail na 1 edinstven e-mail napraviv 4 juzeriazzini,Inat,Spasov(thevirus),pa i ovoj nema potreba od nov samo budalite ko tebe pravat nov e-mail za juzer.Bidi pozz i mnogu mi e maka sto se plasis koga me gledas oti oste sum tuka bacc Sakam TE
![]()
Извинете,нова сум но ми рекоа дека овде може најбрзо да се дојде до семинарска за 1 год економски факултет.Ми треба семинарска на тема "Невработеност,,ако има некој што може да направи нека ми пише.Благодарам однапред.
Абе грам култура имај, мене би ми било срам цел фан клуб да ми вика дека сум кретен макар што еднаш-два пати се имам видено со одприлика 10 души на собир кога го гледавме Интер во некој кафич. Аман што дете ќе беше, поупорен човек до сега немам видено, дај олабави со спамот на темава и никој ништо нема да ти рече, ама изгледа интелигенцијата ти е у минус чим пцуеш и се расправаш со админи/модератори.Ah sto mi pravi kejf koga te gledam vaka sto se trudis da me odstranis,ili dosega bese naucen site da go pocituvaat tvoeto mislenje kako najdobro i se najde nekoj kako mene sto ti ode kontra i odma baras da se odstrani.inaku nema potreba od novi e-mail na 1 edinstven e-mail napraviv 4 juzeriazzini,Inat,Spasov(thevirus),pa i ovoj nema potreba od nov samo budalite ko tebe pravat nov e-mail za juzer.Bidi pozz i mnogu mi e maka sto se plasis koga me gledas oti oste sum tuka bacc Sakam TE
![]()
MWAНа друга тема.
Не си требал да бараш помош за семинарска Невработеност, само види се во огледало, ќе ти искочи овој лик
![]()
(лично, Спасов, ти реков, не се отвара ник со прв иницијал и презиме, а истите работи и на фејсбук ги пишуваш )
и воала, ќе сватиш многу работи за причините за невработеноста.
До душа вака гледајќи те, не ме изненадува што едно од твоите алтер ега е убер грда жена, или травестит, сеедно.
Ај мрш сега.
Абе грам култура имај, мене би ми било срам цел фан клуб да ми вика дека сум кретен макар што еднаш-два пати се имам видено со одприлика 10 души на собир кога го гледавме Интер во некој кафич. Аман што дете ќе беше, поупорен човек до сега немам видено, дај олабави со спамот на темава и никој ништо нема да ти рече, ама изгледа интелигенцијата ти е у минус чим пцуеш и се расправаш со админи/модератори.