S
Stivie G
Гостин
Кога Реал Мадрид мислеа дека рушат се пред себе, тогаш пак се појави Барса да им каже дека сето тоа било само сон
Не ми јасно како може Мурињо да си дозволе да има у екипата играч од типот на Пепе,значи изгубен у простор и во време....Све глумци на терен и од двете екипи,нека играт фудбал малце повеке...
Ди Марија на чело на екипата актери на теренот,после него иде Санчез па Серхио Рамос,Пепе,Дани Алвеш,Бускетс и другите пропали актери...
Чави изгубен на терен прво полувреме доколку тој ја земе играта во свој нозе мислам дека Барса ке излезе како победник од мечов вечерва...
Ајт тоа од мене да одеме на погледаме реклами и у мегувреме фудбал на пола екран...
Супер утакмица игра Коентрао. Таа страна е добра. Марсело е катастрофа денеска...Не знам зошто Реал ги трошеа парите на Коентрао. Мислам дека овој трансфер ни навивачите не го сакаа. Па уште и на Ел Класико на неприродна позиција го ставил Мурињо. Лоша одлука.
Да бидеме реални по играта Реал е подобар ама не си ги користат шанситеКога Реал Мадрид мислеа дека рушат се пред себе, тогаш пак се појави Барса да им каже дека сето тоа било само сон
Мислев за голот на Цеск, не го стигнаСупер утакмица игра Коентрао. Таа страна е добра. Марсело е катастрофа денеска...
Реал има подобро игра но што им вреди тоа? Сепак резултатот се гледа а не играта, да беше се до играта а не до резултатот Ливерпул сега ќе беше прв во АнглијаДа бидеме реални по играта Реал е подобар ама не си ги користат шансите
Епа да де и јас го тоа кажав BTW Ливерпул е прв во Европа ама во погодени стативи и пречкиРеал има подобро игра но што им вреди тоа? Сепак резултатот се гледа а не играта, да беше се до играта а не до резултатот Ливерпул сега ќе беше прв во Англија
Комерцијална Банка, банка на годината?Една мини анализа до 81 мин. :
Купи 3 пепси и добиј 1 гратис,
Т-мобајл со наградна игра и освој 100 000 ден. дневно,
сите телефони бесплатни во вип на поспејд,
киа со попуст од 800 до 1000 евра во зависност од моделот,
10 години еуростандард банка...