Помош: Барам еден филм!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.439
Филмов е во 2 или 3 дела, порано многу често го прикажуваа на А1 во недела.
Татко со две ќерки, откако ќе умре нивната мајка со еден магичен брод заминуваат во измислена земја на патување и се сретнуваат со безброј магични суштества,имаше и еден со огромни рогови како Хелбој, и на крајот кога ќе се вратат дома ќе мислат дека го сонувале, но ќе сфатат дека навистина го доживеале.Мислам дека филмот се вика по тој големиот брод со кој пловат насекаде, но никако да ми текне.

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Филмов е во 2 или 3 дела, порано многу често го прикажуваа на А1 во недела.
Татко со две ќерки, откако ќе умре нивната мајка со еден магичен брод заминуваат во измислена земја на патување и се сретнуваат со безброј магични суштества,имаше и еден со огромни рогови како Хелбој, и на крајот кога ќе се вратат дома ќе мислат дека го сонувале, но ќе сфатат дека навистина го доживеале.Мислам дека филмот се вика по тој големиот брод со кој пловат насекаде, но никако да ми текне.
http://www.imdb.com/title/tt0249326/ ;)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.690
Поени од реакции
21.181
Гето средно школо , двајца црнци едниот паметен а другиот силеџија, и ќе настане збрка, ќе им се смешаат сликите на досиеја-та а со тоа ќе си го сменат статусот у школо, од бубалица во тепач и од тепач во бубалица. Бубалицата ќе има ептен смешна фризура како цилиндер нагоре :D .

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Гето средно школо , двајца црнци едниот паметен а другиот силеџија, и ќе настане збрка, ќе им се смешаат сликите на досиеја-та а со тоа ќе си го сменат статусот у школо, од бубалица во тепач и од тепач во бубалица. Бубалицата ќе има ептен смешна фризура како цилиндер нагоре :D .
Одамна ги немам гледано и двата дела.Иначе добра комедија :) http://www.imdb.com/title/tt0099800/

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Дали може некој да ми каже на англиски како се викаат филмовиве или да ми даде имдб за нив.
-12 жигосани
-црвениот барон
-на запад ништо ново

Член од
28 март 2006
Мислења
17.747
Поени од реакции
12.207
Дали може некој да ми каже на англиски како се викаат филмовиве или да ми даде имдб за нив.
-12 жигосани
-црвениот барон
12 жигосани The Dirty Dozen
Црвениот Барон ако мислиш на овој од 2008 The Red Baron или Der roten Baron

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Двоен Плен - може некој да ми каже како се вика филмов на англиски ?

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Ако мислиш за филмот што играше на сител пред некоја вечер тогаш за овој збориме :) http://www.imdb.com/title/tt0238948/
Ееее тој :D на сител го видов и ми изгледаше интересен ама немав време да го гледам, се утепав пробувајќи како би можело да биде на англиски xD фала многу :)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.687
Поени од реакции
1.032
Може ли некој да ми даде наслов на филмче со ККК !?!?!?!

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010