Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешко вас на паметот..јас не ги гледам така работите..ако сака и гркинка нека е ако има љубов меѓу нас ништо неможи да не спречи..оладете малце сепак ова е само спорт!:D
Остај ги, на нив само тепање, ќотеци и насилство им е во умот. :D
Иначе, Каранка на пресот изјави дека Реал ќе играат во формација 4-3-3. Ова значи дека ќе играат со тројца копачи во средина или пак само медиумски трик. Нормално, и да изкаже Мурињо е чист, тој не го кажал тоа, помошникот го кажал. :)

Остај ги, на нив само тепање, ќотеци и насилство им е во умот. :D
Иначе, Каранка на пресот изјави дека Реал ќе играат во формација 4-3-3. Ова значи дека ќе играат со тројца копачи во средина или пак само медиумски трик. Нормално, и да изкаже Мурињо е чист, тој не го кажал тоа, помошникот го кажал. :)
Медиски трик,утре Кака у 1 тим. :)

У принцип сум неутрален ама овој пут ќче навивам за реал, жал ми е више време е и они да победат еднаш у првенство :)

Ај одморете малку од тресење зелени...

http://on.net.mk/sportal/fudbal/borba-za-najubavata-devojka-vo-el-klasiko
Меси девојка имал ?
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=E82CB607ABC1A44E9227A858FFF9D252
Сега се ми стана јасно :D.Додека Роналдо троше енергија на неговата девојка , Меси игра фудбал.Добро што размислил и на поимот татко.
Патем и се препознава дека му е девојка ,негов стил :D.Само да не е повисока малце од него :)

Ке биде интересно, реал можеби на хартија е фаворит, а ко што може и овде да се виде и во анкетава се фаворизира, али на терен ке се види кој е кој, дали ке ја оправда таа улога е знак ?.
Мој тип е победа на БАРСА.

Уште малку и со двотретинско мнозинство ќе ја добиеме анкетава, нема потреба од коалицирање со тие од „нерешено“. :icon_lol:

Свршија работа наполитанките и локумот. :pos:

Анкетава страшна ви е :).Колку само сонови ќе пропаднат после Ел Класико :icon_lol:

Само да предупредам дека кој ќе добие излив на нервоза у сабота и ќе се служи со непристоен речник, од прва ќе одмара недела дена. Се жалевте у темата за Примера ред дека немало пред некое време, ај сеа да видиме со ред како ќе биде :)

a0692e32f6289bc5954b36e365fd67e3.jpg

шала.:D не ме банирај одма сакам да ги замарам каталонциве после утакмица

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom