Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
Ахх колку само сакам да ве избуваме .. пуста желбаНе е Конте безмилосен ... Ќе водиме 2 разлика и ќе ја тапшаме топката на средина ...
Ахх колку само сакам да ве избуваме .. пуста желбаНе е Конте безмилосен ... Ќе водиме 2 разлика и ќе ја тапшаме топката на средина ...
Па да, еве ја последнатаАко не се лажам, Рома нема победа над Јувентус на Олимпико од сезоната 2003/04?
Искрено, го мислев пред некој ден, си викав баш дека оваа легенда фали во нашиот состав. Ај што ќе завршеше работа во одбраната, туку ќе преставуваше закана и по противничкиот гол, со оглед на фактот што, никој од противниците не се замара да го чува, знаејќи ги неговите голгетерски способности. И што е најважно, еднаш во напад ќе отидеше, два гола ќе дадешесо 4 добри сме... почна лорија да ми недостасува во вакви моменти кога нема одбрамбени се надевам и некој младинец ќе добие шанса барем од клупата
Само Пизаро не е сигурен, има некоја ситна повреда, веројатно Греко ќе го гледаме xDSpored mene najdobro ce bide so ovie 11 da izlezeme vo ponedelnik : Stekelenburg,Angel,Heinze,De Rossi,Rosi,Pjanic,Pizzaro,Simplicio/Perrota,Lamela,Osvaldo,Totti ova e najdobriot sostav
--- надополнето: Dec 9, 2011 8:21 PM ---
Fala ti De Rossi za lojalnosta ... Te sakam ednostavno
апсолутно се сложувам со тебе. мислам дека симплицио има повеќе кондиција од перота а и поопасен е пред голотеве некој претпоставки во врска со составот, доколку испаднат со овој, јас ќе бидам среќен, највеќе за Вивиани и плус Роси што ќе игра, можеби ќе биде подобро Ангел да игра наместо Тадеи, ама вака одбраната ќе ни биде поцврста и може Симплицио наместо Перота, али добар е и ваков составот ... подобар неможе да се извади
http://www.romaforever.it/formazioni/index.php?partita=Roma-Juventus&data=20111212&tipo=p
Му еб*м тоа копукот никаков..... Нека го стаи Капрари да игра, сељак невиден....Можеби на сениорскиот тим не му оди, ама примавера тимот растура, актуелните шампиони без разлика што немаат некој од клучните играчи од ланската сезона, повторно се едни од најдобрите тимови во Италија
еве нешто од последниот меч
--- надополнето: Dec 11, 2011 3:38 PM ---
Кажете ми, има ли човекот една нормална фаца направено на сликите ???
http://www.vocegiallorossa.it/?action=read&idnotizia=28769
- и на конференцијата со понашал многу грубо спрема новинарите кога го запрашале за Бориело, а тој им рекол да не замараат со такви ср*ња бидејќи тој го тренирал тимот и знаел кој треба да игра, а кој не