Фан Клуб: Рома

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Играчите со кои сме поврзани за можен трансфер во јануари ..

Bruno Uvini
Xandão
Stefan Savić
Paulinho
Lee Addy
Nilmar
Aleksandar Miljković
Lazar Marković
Antonio Briseño Vázquez
Paulo Dybala
Jan Vertonghen
Breno Vinicius Rodrigues Borges
Casemiro
само 1-2 од овие ќе дојдат оти само толку место имаме за non eu играчи. ако заминат хуан и барусо ќе имаме повеќе

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Како е можно Телма, да не ја пренесува утакмицата Фиорентина - Рома, туку Јувентус- Чезена???????? Е стварно не се нормални, која е таа утакмица???? Не ми се верува.....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Како е можно на секој досуден пенал против Рома, нашиот играч автоматски да добие црвен картон :confused: ... оваа година неколку пенали досудени против Рома, а за Рома ниту еден ... кај се оние кои кажуваа како на Рома се им судат пенали ??
--- надополнето: Dec 4, 2011 4:05 PM ---
Со јуве да ја договориме службена 0-3 :(:place:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Без разлика што ќе играте без многу стандардни играчи против нас наредниот понеделник, сепак дерби дуел е и очекувам прекрасен и неизвесен натпревар ...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дечки.. ај ако може да пратите хајлајтс да погледнам што се се случило на мечов.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Дечки.. ај ако може да пратите хајлајтс да погледнам што се се случило на мечов.
тражи си хајлајтс во фан клуб Фиорентина, не тука :D
ја не сакам да помислам на утакмицата, а не па хајлајтс да тражам !!! :cool:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Суспендирани играчи еден куп, повредени исто така ... сега останува на Енрике со играчите кои ги има на располагање да смисли посебна тактика само за овој меч .. доколку не смени ништо и продолжи со онаа тактика која ја користеше до сега и истата ја користи со Јуве со овие играчи кои се на располагање, е тоа ќе биде дебакал за Рома, затоа велам, нека простудира ова и нека направи некој новитет за оваа утакмица, оти онака лесно ќе не прочитаат и ќе не отворат како конзерва ...

- Јуве е добар оваа година, но не е бог ти знае што, едноставно се поклопија коцките кај нив, им се погоди тренерот кој вади 100% од играчите кои ги има на располагање и затоа толку добро функционираат, но не се непобедливи, играчите се тие, ништо посебно за да кажеме дека се класа над Рома ... но Рома е екипата кај која не се погодени коцките и кај која не штимаат некој работи, тука лежи проблемот ...

btw :D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Ај сеа реални да бидеме, 5 ќе ги примиме ко ништо. Сурова реалност.. Ама ако, за памет нека биде...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ај сеа реални да бидеме, 5 ќе ги примиме ко ништо. Сурова реалност.. Ама ако, за памет нека биде...
Не е Конте безмилосен ... Ќе водиме 2 разлика и ќе ја тапшаме топката на средина :) ...

Kajgana Shop

На врв Bottom