Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
nemam dosega igrano so niedna od ekipive a bi sakal da dojdam ako fali nekoj igrac vo nekoja od ekipite.
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:37 PM ---
i ako se igra dobar fudbal bi mozel da doagjam redovno ako treba.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
jas si igram redovno samo sakav da dojdam so vas da dojdam posto ve pratam deka se sobirate redovno, i mi treba da smenam malku i so drugi (nov predizvik) :D
--- надополнето: Dec 8, 2011 3:00 PM ---
inaku ne sakam da velam deka me biva ili deka sum jak ili ne znam sto da ne ispadne deka se falam. samo ke recam imam trenirano dosta vreme

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
jas si igram redovno samo sakav da dojdam so vas da dojdam posto ve pratam deka se sobirate redovno, i mi treba da smenam malku i so drugi (nov predizvik) :D
--- надополнето: Dec 8, 2011 3:00 PM ---
inaku ne sakam da velam deka me biva ili deka sum jak ili ne znam sto da ne ispadne deka se falam. samo ke recam imam trenirano dosta vreme
Epa so e do mene dojdi vo Nedela :) ili vaka kje napravime vidi do utre vecer ako ne se pozali nekoj na temava dojdi slobodno vo nedela(20:30) da ne ispadne deka BOSS se pravam :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Epa so e do mene dojdi vo Nedela :) ili vaka kje napravime vidi do utre vecer ako ne se pozali nekoj na temava dojdi slobodno vo nedela(20:30) da ne ispadne deka BOSS se pravam :icon_lol:
А што има да се праеш Босс,добро му рече на дечкото таман наместо мене ќе игра! :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А што има да се праеш Босс,добро му рече на дечкото таман наместо мене ќе игра! :)
Фер е ако сака Acid или некој друг форумџија (под тоа мислам на постар член, зашто дечково е релативно нов на форумот со само 6 постови) да имаат предност.
Јас пошто иам од 6 резервирано стандарден термин за баскет тешко дека ќе доаѓам, освен ако пре-нај-ептен не фали играч, па да ви помогнам. :)
--- надополнето: Dec 8, 2011 3:48 PM ---
Плави а да го пишете вие составот ,кои сте што сте?
Поздрав од зелената страна на форумов:icon_mrgr:
Овој осеќам ќе замисли дека плавите се Базeл, па ќе им се сити и 15 гола ќе им бапне. Пазете се, you have been warned!

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Јас може ке дојдам во недела за ПЛАВИТЕ ако има место и ако ме сака Сајбер.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ајде плави...да ја спремиме екипата:)

1.Урбан_Мувер
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Мене ставете ме под знак прашалник :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Јас до утре вечер ќе пишам дали ќе бидам во можност да дојдам, ми се игра али обврски имав нешто, да видам дали ќе ги завршам побрзо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom