Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се појавија експертите на форумов, да проценат дека Сантош ќе го нема 4 недели. Други пак, дека морало да го игра ?! Е кој да го клај бе лев бек, селанец еден !?

Иначе овај Маноне ме бендисва ептен како голман. Добар е да брани за Еуромилк во 2та Мак лига
Кога можеше со сити да игра
Yennaris

можеше и со олимпијакос!И не се прави сосила сељак ќе ти се смеат ;)

Кога можеше со сити да игра

Yennaris

можеше и со олимпијакос!И не се прави сосила сељак ќе ти се смеат ;)

Ако си сум сељак, си сум за себе, ти не бери гајле дали ќе ми се смеат. Венгер никогаш нема клаено прв состав за во Карлинг Куп. Ние, навивачите тоа го знаеме.

Нешто убаво се оствари...
Душава квасец, ооо мерациии

ЦЦЦЦ Ви се наполни душата ама видите ги коментарите кај нив. Да беше кај нас ќе пцуевте и колневте од играч резерва до управа. Учете од манчестер темата што е фан....... жал ми е што поголемиот дел од тука го немаат тоа.....

Teams #AFC could draw in CL last 16 - Napoli, CSKA Moscow, FC Basel, Lyon, Leverkusen, Zenit, AC Milan.
Доста тешки противници..:))
Базел,Зенит,ЦСКА
Лион,Леверкузен
Наполи,Милан.
Да ги избегнеме последниве 2,другите со малце повеќе пот би требало да ги поминеме.:))

Што да учиме од фановите на Манчестер?
Па 90 посто од фан клубот им се мали деца и тролови.
Не знаат една асална фудбалска дискусија да сврзат, само тресат бабини деветини и трансфер шпекулации.
Јас не викам дека треба да го пцујат Фергусон, далеку од тоа, ама не знаат да критикуваат.

Се натпреваруваат кој посрцепарателен пост ќе напише за тоа колку многу го засакал тимот.

Туку, во целата гужва со елиминациите на манчестерите, интересно е да се спомене дека Лил ни во Европа-лига нема да игра, така да Хазард и Муса Соу сигурно ќе си бараат нов клуб. Дали некој од нив ќе дојде во Арсенал ќе видиме. Ја лично не верувам, но ако во јануари виде Венгер дека четврото место сеуште не е сигурно, секако ќе земе некој играч (како што беше со Аршавин пред 3 години).

Пирс Морган растура на твитер. Му нуди на Насри да го земе со него на стадион за да осети фудбал во ЛШ.

Нашето момче, втор меч по ред ефективен, и тоа во најголемото дерби ги поведе силите кон победа...

Што да учиме од фановите на Манчестер?
Па 90 посто од фан клубот им се мали деца и тролови.
Не знаат една асална фудбалска дискусија да сврзат, само тресат бабини деветини и трансфер шпекулации.
Јас не викам дека треба да го пцујат Фергусон, далеку од тоа, ама не знаат да критикуваат.

Се натпреваруваат кој посрцепарателен пост ќе напише за тоа колку многу го засакал тимот.

Кај нас што знаат критика да дадат едно чудо. Само за купување критики се дава кај нас со искучок на 2-3.

Едино Дериан ти Топче и ај македонец само да не е толку венгарофил :) (сори ако не напоменем некого) имате конструктивна критика. И проблемот е кај нас што не се дава критика туку се пцуе колне итн....

Абе колку и да ни е мило тоа што отпаднаа манчестерци, сепак тоа во ПЛ нам не ни оди во прилог.
Тие ќе играат во Лига Европа сега, но таму притисокот ќе им биде помал, а фокусот од ЛШ ќе се префрли во ПЛ. Во Лига Европа играат далеку послаби тимови од ЛШ, со чесни исклучоци секако, и секако дека ќе се обидат да отидат до самиот крај и евентуално да ја освојат, но сепак таму ќе бидат порелаксирани, и ќе се сконцентрираат на Премиер лигата без да се трошат на натпреварување од понизок профил. Добро, сепак мислам дека Шити ќе иде до крај, бидејќи нели имат најмногу играчи.
Нам ни останува само Премиер лигата, бидејќи почнавме катастрофално, а моменталната ситуација со повредите на сите бекови повторно ги буди септемвриските духови... ние мораме да влеземе во првите 3. Лига шампиони моментално играме само ради престиж и пари, секако.
Јас би бил пресреќен доколку ја освоиме, но тоа е научна фантастика со оглед на моменталната ситуација, сепак доколку добиеме поволен противник, не Милан и Наполи, и до фебруари би требало да се вратат Џек и Бакари, мислам дека можеме да четвртфинале. И таму ја сакам Барса, маме им :cenzura:, да ги реши Робин годинава :D
Поздрав браќа Ганери, и немојте да се карате за лајнава манчестерски, може... така заеднички да ги заебаваме, да им вратиме на нивниот ремет од почетокот на сезоната ;)

Абе колку и да ни е мило тоа што отпаднаа манчестерци, сепак тоа во ПЛ нам не ни оди во прилог.
Тие ќе играат во Лига Европа сега, но таму притисокот ќе им биде помал, а фокусот од ЛШ ќе се префрли во ПЛ. Во Лига Европа играат далеку послаби тимови од ЛШ, со чесни исклучоци секако, и секако дека ќе се обидат да отидат до самиот крај и евентуално да ја освојат, но сепак таму ќе бидат порелаксирани, и ќе се сконцентрираат на Премиер лигата без да се трошат на натпреварување од понизок профил. Добро, сепак мислам дека Шити ќе иде до крај, бидејќи нели имат најмногу играчи.
Нам ни останува само Премиер лигата, бидејќи почнавме катастрофално, а моменталната ситуација со повредите на сите бекови повторно ги буди септемвриските духови... ние мораме да влеземе во првите 3. Лига шампиони моментално играме само ради престиж и пари, секако.
Јас би бил пресреќен доколку ја освоиме, но тоа е научна фантастика со оглед на моменталната ситуација, сепак доколку добиеме поволен противник, не Милан и Наполи, и до фебруари би требало да се вратат Џек и Бакари, мислам дека можеме да четвртфинале. И таму ја сакам Барса, маме им :cenzura:, да ги реши Робин годинава :D
Поздрав браќа Ганери, и немојте да се карате за лајнава манчестерски, може... така заеднички да ги заебаваме, да им вратиме на нивниот ремет од почетокот на сезоната ;)
Сеедно ни е,дали ќе продолжеа или не бидејќи овие два клуба најверојатно ќе се на првите 2 места на крајот на сезоната.На Арсенал му треба влез у топ4,па борбата за останатите 2 места е со Челзи,Ливерпул и кокошките.
Но,и да завршиме 5то место,одиме на освојување на ЛШ. :)))
За следниот противник во ЛШ како што реков,би сакал да ги избегнеме Наполи и Милан,не дека не можеме да ги победиме,туку со помалце мака да одиме во 1/4 финале.
Базел го гледам како најлесен противник,би било супер ако ни се паднат :)) После нив доаѓаат руските тимови,иако доста тешки се гостувањата кај нив,сепак не би требало да имаме некој поголеми проблеми,па Леверкузен кои не ги сметам за голема опасност,со стабилна игра без проблем ке ги поминеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom