•
• Tαммι •
Гостин
Ти ќе ми кажеш што да правам ти ебам тоа чоекот иди таму у друга тема замарај не тука!Ти мала да шутиш!
Ти ќе ми кажеш што да правам ти ебам тоа чоекот иди таму у друга тема замарај не тука!Ти мала да шутиш!
2009-2010, како тоа ми пропадна аргументот?Ете Јамајка ти пушти линк, ти пропадна аргументот
Најголем сељак може да биде на чело со воџата!дете од карпош 1 може ли да биде сељак? хахахаха населбата од која сите имате страв од неа
2009-2010, како тоа ми пропадна аргументот?
@Syn ете погледни ја сликата од сезона 2009-2010, во екипа Чековски, Димитровски, Мираковски....
Најголем сељак може да биде на чело со воџата!
Ако цепидлачиме, сигурен ли си дека нема ваква слека и на натпревар од МЗТ да се најде ... ?2009-2010, како тоа ми пропадна аргументот?
@Syn ете погледни ја сликата од сезона 2009-2010, во екипа Чековски, Димитровски, Мираковски....
Ако цепидлачиме, сигурен ли си дека нема ваква слека и на натпревар од МЗТ да се најде ... ?
Не можеш тој Работнички да го споредиш со овој МЗТ, почнувајќи од фактот дека летоска се деси кошаркарски бум во Македонија ко никад до сега па се до тоа дека МЗТ има јаки и стабилни спонзори и наредната година ќе играат во Јадранска Лига, уз пут и земаа двајца репрезентативци на Македонија кои имаа голем удел во успехот у Литванија, поготово Гечевски кој е омилена спортска фаца во земјава.
Иначе не негирам дека ЦПБ на времето си имале проблеми и фрки, али кој па ги немал во земјава, реални да бидеме, ниту пак негирам дека Фемили последниве години одлично стојат и со навивање и со бројка на трибини, поготово оваа кога апетитите апла се зголемија.
За бројка, како и да ја вртиш, влијаат многу други фактори, со оглед на состојбата во тимот оваа година Работнички добро стои на трибини и добиваат одлична подршка од навивачите во денови кои воопшто не се розеви за клубот.
KOMPLEKS E DA NAPRAVIS VIDEO VO WIDE SCREEN!!!!!!!!!
I DA SE TESIS DEKA SI BIL DOBAR KAKO FA!!!!!!!!
Не биди коњ, гледај ја работата од сите агли и не биди пристрасен .... така само твојот пост може да биде меродавен ... ем што ги наброја играчите тој период играа без пари ... чисто од љубов кон клубот2009-2010, како тоа ми пропадна аргументот?
Едниот и единствен, енес хаџибуличКој играч е овој што ја почнува на крај фемили..пичкици....(на клипот од дербито мислим)?
Се тресе цела Македонија кога игра и шутира Богоев ама се држи ајдеееееБогоев прва игра ...
Претеризам е ова.