Фан клуб: Работнички

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ете Јамајка ти пушти линк, ти пропадна аргументот :)
2009-2010, како тоа ми пропадна аргументот?

@Syn ете погледни ја сликата од сезона 2009-2010, во екипа Чековски, Димитровски, Мираковски....

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51

@Syn ете погледни ја сликата од сезона 2009-2010, во екипа Чековски, Димитровски, Мираковски....

сликава е 2007-2008 можеш да приметиш по тоа дека гого е кај нас на трибина :) ако воопшто знаеш кој е тој, до тогаш можеш да ќутиш
--- надополнето: Dec 7, 2011 5:31 PM ---
Најголем сељак може да биде на чело со воџата!

за греота си друже
--- надополнето: Dec 7, 2011 5:34 PM ---
http://www.fibalivestats.com/matches/8416/04/56/59/38DZqoXviX4Q/

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.154

Ако цепидлачиме, сигурен ли си дека нема ваква слека и на натпревар од МЗТ да се најде ... ?
Не можеш тој Работнички да го споредиш со овој МЗТ, почнувајќи од фактот дека летоска се деси кошаркарски бум во Македонија ко никад до сега па се до тоа дека МЗТ има јаки и стабилни спонзори и наредната година ќе играат во Јадранска Лига, уз пут и земаа двајца репрезентативци на Македонија кои имаа голем удел во успехот у Литванија, поготово Гечевски кој е омилена спортска фаца во земјава.

Иначе не негирам дека ЦПБ на времето си имале проблеми и фрки, али кој па ги немал во земјава, реални да бидеме, ниту пак негирам дека Фемили последниве години одлично стојат и со навивање и со бројка на трибини, поготово оваа кога апетитите апла се зголемија.
За бројка, како и да ја вртиш, влијаат многу други фактори, со оглед на состојбата во тимот оваа година Работнички добро стои на трибини и добиваат одлична подршка од навивачите во денови кои воопшто не се розеви за клубот.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Ако цепидлачиме, сигурен ли си дека нема ваква слека и на натпревар од МЗТ да се најде ... ?
Не можеш тој Работнички да го споредиш со овој МЗТ, почнувајќи од фактот дека летоска се деси кошаркарски бум во Македонија ко никад до сега па се до тоа дека МЗТ има јаки и стабилни спонзори и наредната година ќе играат во Јадранска Лига, уз пут и земаа двајца репрезентативци на Македонија кои имаа голем удел во успехот у Литванија, поготово Гечевски кој е омилена спортска фаца во земјава.

Иначе не негирам дека ЦПБ на времето си имале проблеми и фрки, али кој па ги немал во земјава, реални да бидеме, ниту пак негирам дека Фемили последниве години одлично стојат и со навивање и со бројка на трибини, поготово оваа кога апетитите апла се зголемија.
За бројка, како и да ја вртиш, влијаат многу други фактори, со оглед на состојбата во тимот оваа година Работнички добро стои на трибини и добиваат одлична подршка од навивачите во денови кои воопшто не се розеви за клубот.

уште 10 репрезентативци да земат нема титула да земат иначе ако идеш долго време на било која трибина од двете страни ќе знаеш како стојат работите во двете навивачки групи, а башка и планот на фемили да ја запалат титулата ако ја земат и да почнат да пеат НЕ МИ ТРЕБА МЕНЕ ТИТУЛА хахахахахахааххахаа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.154
Богоев прва игра ...
Претеризам е ова.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Кој играч е овој што ја почнува на крај фемили..пичкици....(на клипот од дербито мислим)?

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
KOMPLEKS E DA NAPRAVIS VIDEO VO WIDE SCREEN!!!!!!!!!
I DA SE TESIS DEKA SI BIL DOBAR KAKO FA!!!!!!!!

секако ако се мешаме со обична публика ќе бидеме ние 5000 хахахахахахаха
--- надополнето: Dec 7, 2011 5:42 PM ---
хаџи играчот по кој беше фрлен нож од 15цм

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

Не биди коњ, гледај ја работата од сите агли и не биди пристрасен .... така само твојот пост може да биде меродавен ... ем што ги наброја играчите тој период играа без пари ... чисто од љубов кон клубот

Kajgana Shop

На врв Bottom