Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
И што е воопшто битно кој колку титули има??..вие за титулите или за клубот навивате??..кога навивате за вашиот локален клуб се замарате со тоа колку титули има???...
Кога се навива се навива за се се е битно и победи и титули :) Добро е за вас Новара загуби така да ќе си останете на 16то место до другиот викенд без галје :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога се навива се навива за се се е питно и победи и титули :)
НЕ...кога се навива за еден клуб се навива и во добро и во лошо..се навива со срце и љубов без разлика и во победа и во пораз..со твојот пост индиректно си тврдиш дека навиваш за Јувентус само кога победува .....спортот е составен дел од многу работи па не е возможно секогаш да си на врвот..а и плус ние фановите на Интер знаеме што е љубов спрема клубот а на пример дел од фановите на Јувентус што ги знам лично се откажаа од клубот кога ве исфрлија во втора лига и не навиваа повеќе за Јувентус и со глава тврдам дека и од форумот има некои такви ...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
НЕ...кога се навива за еден клуб се навива и во добро и во лошо..се навива со срце и љубов без разлика и во победа и во пораз..со твојот пост индиректно си тврдиш дека навиваш за Јувентус само кога победува .....спортот е составен дел од многу работи па не е возможно секогаш да си на врвот..а и плус ние фановите на Интер знаеме што е љубов спрема клубот а на пример дел од фановите на Јувентус што ги знам лично се откажаа од клубот кога ве исфрлија во втора лига и не навиваа повеќе за Јувентус и со глава тврдам дека и од форумот има некои такви ...
Муабетото беше дали навиваме за титулите а не за тоа што го спомна ти. Лично се прашувам да отпадне интер оваа година (дај боже :pos:) тврдам дека 60% од навивачите ќе се откажат 100% сум сигурен во тоа!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
тврдам дека 60% од навивачите ќе се откажат 100% сум сигурен во тоа!
Не биди сигурен по многу...Интер има доживувано и помрачни денови од овие и сите останаа да го бодрат до ден денес..јас познавам лично фанови на Интер и кога го бодреа во тие мрачни денови(јас тогаш станав фан)...па дури и 60% ЛОЛ...кога не знаеш не коментирај бидејќи уште повеќе се бламираш...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Status update : Inter- Udinese 0-1

Notification : Seria B likes this! :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Муабетото беше дали навиваме за титулите а не за тоа што го спомна ти. Лично се прашувам да отпадне интер оваа година (дај боже :pos:) тврдам дека 60% од навивачите ќе се откажат 100% сум сигурен во тоа!
Ова гарант од искуство го кажа, ја не верувам дека ти кога беа Јуве во втора лига си изгледал 1 меч цел нивни, гарант сеа да те прашам каков скор имале таа сезона на Википедија ќе бараш точни информации, и не само ти, него и многу други кои се навивачи на Јувентус.

А за отпаѓање, кога пичка ќе рече ку-ку.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
И што е воопшто битно кој колку титули има??..вие за титулите или за клубот навивате??..кога навивате за вашиот локален клуб се замарате со тоа колку титули има???...
Убаво си знајте вие, си се борите колку да останете во Серија А т.е. до 16-то место, титулата воопшто не ви е битна.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ај кажи еден член од фан клуб јуве што не пиувал лани,почнал да пишува од сезонава????само знаеш шо е проблемот,ние шо сме за јуве за разлика од вас си трпевме ремет лани,прехлан,пред тоа......се додека јуве тонеше.Па ако има некој клуб поцрни денови некад у историјата као шо имаше јуве да ми титнеш.Сите јадевте гомна тогаш ајде ајде нема да се вратат у 1 лига никогаш со -11 стартуваат,ама за инат на тебе и сите интераши се вративме експресно и тоа на 1 место.На крај краева ко шо рече некој сите навиваме за клубот за да победува,никој не рече дека ако губи не навиваме за него.
--- надополнето: Dec 6, 2011 3:35 AM ---
Ова гарант од искуство го кажа, ја не верувам дека ти кога беа Јуве во втора лига си изгледал 1 меч цел нивни, гарант сеа да те прашам каков скор имале таа сезона на Википедија ќе бараш точни информации, и не само ти, него и многу други кои се навивачи на Јувентус.

А за отпаѓање, кога пичка ќе рече ку-ку.
ау седи бе,ти да не ги знаеш на памет сите податоци за интер????Не биди смешен 24/7 дремеш на форумов и тераш правдини.Само ти имаш сателитска и интернет дома и само ти знаеш да најдеш утакмица да го гледаш интер на интернет.Многу сте мизерни само тоа да ви кажам.Немате карактер,не знаете да трпите ребрање малце,за никаде сте!!!!!!!!!
--- надополнето: Dec 6, 2011 3:35 AM ---
невреди да правам муабет со тебе ...
како вие си сметате дека имате 29 , а официјално се водат 27???
Дали неосвоена титула се рачуна како да си ја освоил,само тоа ќе те прашам???

N

Nicky Santoro

Гостин
ако вие имате 29 титули(така си ги сметате) , јас сметам интер дека има 23 . Сигурно барем 5 титули му биле земени поради местенките на милан и јуве
позз

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ако вие имате 29 титули(така си ги сметате) , јас сметам интер дека има 23 . Сигурно барем 5 титули му биле земени поради местенките на милан и јуве
позз
официјално имаме 27,ние си броиме 29 што е веројтано и точно.одговор не гледам на прашањето????

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Единствено тоа би го знаел ако ти киснеш толку на форум, али слабо стоиш ти со интелигенцијата, тоа на сите на форумов ни е познато па не укапира што си напишал, не ти е прв пат.
Па уште за карактери збори на форум, до толку се соживеал со виртуелниов свет тоа чудо едно е ... грев.
Али добро што не ме демантираше, зашто и сам знаеш колку ги гледаше Јуве сезоната кога беа во Серија Б, си имаше ти тогаш други приоритети, тренираше дебилитет.

И откачимисе од к*ров, не глуми адвокат на секој втор на Јуве на форумов, година ипол пиеш ремет дочека 5 минути али среди се и угледај се на одредени луѓе кои навиваат за Јувентус на форумов. ;)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Единствено тоа би го знаел ако ти киснеш толку на форум, али слабо стоиш ти со интелигенцијата, тоа на сите на форумов ни е познато па не укапира што си напишал, не ти е прв пат.
Па уште за карактери збори на форум, до толку се соживеал со виртуелниов свет тоа чудо едно е ... грев.
Али добро што не ме демантираше, зашто и сам знаеш колку ги гледаше Јуве сезоната кога беа во Серија Б, си имаше ти тогаш други приоритети, тренираше дебилитет.

И откачимисе од к*ров, не глуми адвокат на секој втор на Јуве на форумов, година ипол пиеш ремет дочека 5 минути али среди се и угледај се на одредени луѓе кои навиваат за Јувентус на форумов. ;)
Види очигледно е дека си нешо модератор или шо ти знам таму,пошо за твоиве зборови јас пиев бан 3 месеци откако изгубивте лани.Дебилитет и кретенизам тука единствено ти покажуваш,единствено ти знаеш се,ние сме од марс паднати,ние никогаш не сме во право,а и да сме излегуваш ти со реферат од 3-4 страни,кој уште во 3 ред е смешен и дегенски,па мислиш ако си дрвел јајца 4 страни си измислил топла вода.Во 2006 година коа јуве беше во серија Б очигледно си играл џамлии на ќар пред зграда,така да не знаеш јас шо сум правел и колку сум го гледал јуве.Не глумам адвокат на никој,ја си имам свој став и свое мислење.Моеш исто и да си ограничиш на форумов и да не ти реплицираме,зашо цел останат свет е глуп,освен во фан клуб Интер.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.237
Види очигледно е дека си нешо модератор или шо ти знам таму,пошо за твоиве зборови јас пиев бан 3 месеци откако изгубивте лани.Дебилитет и кретенизам тука единствено ти покажуваш,единствено ти знаеш се,ние сме од марс паднати,ние никогаш не сме во право,а и да сме излегуваш ти со реферат од 3-4 страни,кој уште во 3 ред е смешен и дегенски,па мислиш ако си дрвел јајца 4 страни си измислил топла вода.Во 2006 година коа јуве беше во серија Б очигледно си играл џамлии на ќар пред зграда,така да не знаеш јас шо сум правел и колку сум го гледал јуве.Не глумам адвокат на никој,ја си имам свој став и свое мислење.Моеш исто и да си ограничиш на форумов и да не ти реплицираме,зашо цел останат свет е глуп,освен во фан клуб Интер.
Читај се ти што пишуваш на темава, еве ти твој пост од пред неколку дена
му победува.ја бар и коа губеше лани јуве се расправав најчесто со фан клуб интер коа нешо не беше реално.ама тие педерчињата а губат освен Syn и уше 2-3 души одма се фаќаат за детски работи
Шо не е јасно тука ? Кај вреѓаш група на членови, па уште убедуваш дека одредени фаци се фаќале за детски работи, па види се бре ти на темава и не ми глуми лудило, незнам ни зашто воопшто ме цитираше кога кажав еден непобитен факт , кога Јуве беа во втора лига, мал е бројот на лица од земјава што редовно ги гледале тогаш, незнам со кое право некој се дрзна да шири претпоставки дека ќе се откажуеле луѓе од Интер ...

Ти немаш право да збориш дали некој бил смешен или деген, всушност тоа е и комплимент бидејќи доаѓа баш од чоек ко тебе, по незнам кој пат, фала ти.

Среди се и олабави ме, стај ме на игнор, било што напраи, тебе ни по банот памет не ти е дојден со оглед на дискусиите кои ги тераш на темава, јадни и бедни се муабетите што ги начнуваш и затоа со никој нормално не дискутираш, тоа очигледно е, али дека седам 24/7 на форум сум реагирал баш за болдон од погоре. ;)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Читај се ти што пишуваш на темава, еве ти твој пост од пред неколку дена

Шо не е јасно тука ? Кај вреѓаш група на членови, па уште убедуваш дека одредени фаци се фаќале за детски работи, па види се бре ти на темава и не ми глуми лудило, незнам ни зашто воопшто ме цитираше кога кажав еден непобитен факт , кога Јуве беа во втора лига, мал е бројот на лица од земјава што редовно ги гледале тогаш, незнам со кое право некој се дрзна да шири претпоставки дека ќе се откажуеле луѓе од Интер ...

Ти немаш право да збориш дали некој бил смешен или деген, всушност тоа е и комплимент бидејќи доаѓа баш од чоек ко тебе, по незнам кој пат, фала ти.

Среди се и олабави ме, стај ме на игнор, било што напраи, тебе ни по банот памет не ти е дојден со оглед на дискусиите кои ги тераш на темава, јадни и бедни се муабетите што ги начнуваш и затоа со никој нормално не дискутираш, тоа очигледно е, али дека седам 24/7 на форум сум реагирал баш за болдон од погоре. ;)
Па и ти цела група на навивачи на јвуе збориш дека ни еден меч не сме изгледале кога беа во втора лига!!!Од кај па на тебе право да вреѓаш група на членови и да кажуваш дали некој нешто знае???Од кај ти право на тебе мене да ме вреѓаш????Коа татко ти ќе си отвори форум тогаш можеш да вреѓаш,овака коментирај и покажи ниво на култура малце,не знам кај гледа главниот на форумов,што само шишуваш и делиш психолошки профили на луѓето тука.А мислиш со бан ми се закануваш пак???Па банирај ме,ме заболе ако ме банираш,мислиш дека ќе ми направиш нешто со тоа!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom