Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул...правац друга лига лебот ми го зедовте.маму ли вам је*ем,за малку 3 ливчиња по ред да фатам. :mad:
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:04 PM ---
Ливерпул...правац друга лига лебот ми го зедовте.маму ли вам је*ем,за малку 3 ливчиња по ред да фатам. :mad:
X2 ја имав...

x7zF3.jpg

Штет што не го постирав ова пред да почнат...инаку за 4 евра околу 34-5 ќе земам од овие :) се на се добар викенд :)

Ливерпул ме падна, пак една...невидено нешто е ова.

Челзи - Валенсија 2
Дортмунд - Марсеј 1
Плзен - Милан 2
Бенфика - Оцелул 1/1
Динамо Загреб - Лион 2
Интер - ЦСКА 2
Сити - Баерн 1/1
Виљареал - Наполи 2
Лил - Трабзон 1
за 3 десетки :D
И сингл Милан 2/2 за 1000-че коеф 4.00 <- :pos:
толку за овие два дена :pipi:

Како можевте да го играте ливерпул бе ?:tapp:
имат 3 победи по ред во гости а фулам вкупно 2 победи.. јас шо дека ја фатив Х-1 кога идиотите португалци неможеа 1-1 да направат ме скинаа и на друго 3+ :tapp:

Утре ставам 1300 на
леверкузен 2 само заради фактот шо генк дома 2пати по ред изигра нерешено со валенсија и челзи

Пробајте на ситно Плзен 1

Бо бо, конечно и мене да ме засака 2 пати по ред..

Штета, што не уплатив...

Помош за утре, планирам да уплатам следново:
Порто - 1
Леверкузен - 2
Лил - 1
Наполи - 2
Нешто да ме поправите?

Ајде некој нешто нека кажи..

За викендов:
Шалке 1
Наполи 1
Јуве 1
Милан 2
Леверкузен 1
Сити 1
Лацио 1
Фенербахче 1
Плзен 1
Уплата 200. Добивка 5270 ;)
+ уште 2 добитни за ситно = со 6500 викендов.
Викендов ниту еден фаворит не киксна, така да наредно коло не се силите многу, оти ќе има суша :D

не играв денес ништо озбилно ама еве да се пофалам нешо лајв..
b706bl.png

Сакам да ве прашам дали има некој купено од "DojaviMaxBet" и дали му излегуваат утакмиците..Мене ми бара 50 евра пред мечот и 50 евра после мечот,некако не ми е сигурен пошто до сеа многу вакви типци ме зафркнале..

Сакам да ве прашам дали има некој купено од "DojaviMaxBet" и дали му излегуваат утакмиците..Мене ми бара 50 евра пред мечот и 50 евра после мечот,некако не ми е сигурен пошто до сеа многу вакви типци ме зафркнале..

Немам купено, а ни нема да купам.Батали такви работи, земи уплати си 20 денари земи си 500 денари и фурај , 500 по 500 ќе се соберат така... само на вакви дебили не им верувај , бидејќи не постојат дојави денес барем сигурно не на тие што се блогери ...Поздрав и се надевам ќе ме послушаш :)

Пази друже тие дојави местенки само 2-3 луѓе ги знаат и тие што ги знаат не ги продаваат туку самите си ги уплакаат и си земаат големи пари ЗАТОА ИГРАЈ САМ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom