X2 ја имав...Ливерпул...правац друга лига лебот ми го зедовте.маму ли вам је*ем,за малку 3 ливчиња по ред да фатам.
0:0, 3:0Хапоел Х-1
Ајде некој нешто нека кажи..Бо бо, конечно и мене да ме засака 2 пати по ред..
Штета, што не уплатив...
Помош за утре, планирам да уплатам следново:
Порто - 1
Леверкузен - 2
Лил - 1
Наполи - 2
Нешто да ме поправите?
Исто само без Реимс + лИвеРПУЛ FAK!
Штет што не го постирав ова пред да почнат...инаку за 4 евра околу 34-5 ќе земам од овие се на се добар викенд
+ уште 2 добитни за ситно = со 6500 викендов.За викендов:
Шалке 1
Наполи 1
Јуве 1
Милан 2
Леверкузен 1
Сити 1
Лацио 1
Фенербахче 1
Плзен 1
Уплата 200. Добивка 5270
Немам купено, а ни нема да купам.Батали такви работи, земи уплати си 20 денари земи си 500 денари и фурај , 500 по 500 ќе се соберат така... само на вакви дебили не им верувај , бидејќи не постојат дојави денес барем сигурно не на тие што се блогери ...Поздрав и се надевам ќе ме послушашСакам да ве прашам дали има некој купено од "DojaviMaxBet" и дали му излегуваат утакмиците..Мене ми бара 50 евра пред мечот и 50 евра после мечот,некако не ми е сигурен пошто до сеа многу вакви типци ме зафркнале..
Пази друже тие дојави местенки само 2-3 луѓе ги знаат и тие што ги знаат не ги продаваат туку самите си ги уплакаат и си земаат големи пари ЗАТОА ИГРАЈ САМ !Сакам да ве прашам дали има некој купено од "DojaviMaxBet" и дали му излегуваат утакмиците..Мене ми бара 50 евра пред мечот и 50 евра после мечот,некако не ми е сигурен пошто до сеа многу вакви типци ме зафркнале..