M1K1 007
не у еу
- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.796
- Поени од реакции
- 571
абе ти со 50 мегабити или 50 мегабајти спушташ?
That's why I like SceneAccess
каков интернет имаш?
абе ти со 50 мегабити или 50 мегабајти спушташ?
That's why I like SceneAccess
МЕГАБАЈТИ се тие. Тоа е преку сидбокс, 1gbit сервер.абе ти со 50 мегабити или 50 мегабајти спушташ?
каков интернет имаш?
otvoren torrentday.com za registriranje.А ќе може по некој Invite да пратите на ПП
Фала на инфоotvoren torrentday.com za registriranje.
другар ај кажи ако сакаш какви се правилата за овој тракерotvoren torrentday.com za registriranje.
Како замунда? Хех. Не се сите такви, иако замунда ја сметам за една од најдобрите. Нема торрент тракер каде што ќе може да го спуштиш тоа што сакаш а потоа да го избришеш (да не го сидаш).другар ај кажи ако сакаш какви се правилата за овој тракер
дали е како замунда па да мора да сидаш?
па добро сегаКако замунда? Хех. Не се сите такви, иако замунда ја сметам за една од најдобрите. Нема торрент тракер каде што ќе може да го спуштиш тоа што сакаш а потоа да го избришеш (да не го сидаш).
Downloading Rules
- You must maintain a ratio above 1.0.
- Cheating is not allowed, if either we or our system finds out you'll receive an immediate ban.
моеш да даеш инвајт за сидбокс?Како замунда? Хех. Не се сите такви, иако замунда ја сметам за една од најдобрите. Нема торрент тракер каде што ќе може да го спуштиш тоа што сакаш а потоа да го избришеш (да не го сидаш).
Downloading Rules
- You must maintain a ratio above 1.0.
- Cheating is not allowed, if either we or our system finds out you'll receive an immediate ban.
Сидбоксот не се добива со инвајт. Тој е VPN односно се плаќа за тоа.моеш да даеш инвајт за сидбокс?
За тој сајт јас ти дадов покана. Тој е ratioless сајт, односно само аплоадот се рачуна ама пак затоа секој торрент е задолжително да го сидаш најмалку 76 часа.па добро сега
на еден хрватски мора 76 часа да го оставиш торентот не е секој тракер ист
се мислам дали да се регнам оти имам за трошење (100 гб не е заебанција ) само аплоадот ми е на посрани 0,5 мбпс
па јас ги оставам торентите на сидање само со таа брзина шо ќе направам?
за аплоад лелекабел не ми тарифира и колку толку рает сум
знамСидбоксот не се добива со инвајт. Тој е VPN односно се плаќа за тоа.
За тој сајт јас ти дадов покана. Тој е ratioless сајт, односно само аплоадот се рачуна ама пак затоа секој торрент е задолжително да го сидаш најмалку 76 часа.
http://www.torrent-invites.com/forum.phpмоеш да даеш инвајт за сидбокс?