Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
другар ај кажи ако сакаш какви се правилата за овој тракер
дали е како замунда па да мора да сидаш?
Како замунда? Хех. Не се сите такви, иако замунда ја сметам за една од најдобрите. Нема торрент тракер каде што ќе може да го спуштиш тоа што сакаш а потоа да го избришеш (да не го сидаш).

Downloading Rules
  • You must maintain a ratio above 1.0.
  • Cheating is not allowed, if either we or our system finds out you'll receive an immediate ban.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Како замунда? Хех. Не се сите такви, иако замунда ја сметам за една од најдобрите. Нема торрент тракер каде што ќе може да го спуштиш тоа што сакаш а потоа да го избришеш (да не го сидаш).

Downloading Rules
  • Cheating is not allowed, if either we or our system finds out you'll receive an immediate ban.
па добро сега
на еден хрватски мора 76 часа да го оставиш торентот не е секој тракер ист

се мислам дали да се регнам оти имам за трошење (100 гб не е заебанција :pos:) само аплоадот ми е на посрани 0,5 мбпс

па јас ги оставам торентите на сидање само со таа брзина шо ќе направам?
за аплоад лелекабел не ми тарифира и колку толку рает сум

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Downloading Rules
моеш да даеш инвајт за сидбокс?

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Сидбоксот не се добива со инвајт. Тој е VPN односно се плаќа за тоа.
па добро сега
на еден хрватски мора 76 часа да го оставиш торентот не е секој тракер ист

се мислам дали да се регнам оти имам за трошење (100 гб не е заебанција :pos:) само аплоадот ми е на посрани 0,5 мбпс

па јас ги оставам торентите на сидање само со таа брзина шо ќе направам?
за аплоад лелекабел не ми тарифира и колку толку рает сум
За тој сајт јас ти дадов покана. Тој е ratioless сајт, односно само аплоадот се рачуна ама пак затоа секој торрент е задолжително да го сидаш најмалку 76 часа.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Сидбоксот не се добива со инвајт. Тој е VPN односно се плаќа за тоа.

За тој сајт јас ти дадов покана. Тој е ratioless сајт, односно само аплоадот се рачуна ама пак затоа секој торрент е задолжително да го сидаш најмалку 76 часа.
знам :)

некогаш и по 1 недела ги оставам торентите

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Неколку пати се заебав со делењето покани за торрент тракери. Има такви кои го сјебале нивното ратио и се банирани, има такви кои ништо ниту аплоадирале ниту даунлоадирале.

Сега ќе одам со построги правила. Давам 2 покани, една за торрентХР и друга за ИПТ. Кој сака да добие нека покаже докази (скриншот) од други торрент тракери кои ги користел со мојот ник напишан во search bar от.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
jas odamna go koristam torrentday i nekako mi e podobar od zamunda, koga imav 30gb od tgomnava, ubavo mi dojdoa 480p hdtv x264 mSD ripovite od serii od samo 150-180mb, namesto da simnuvam po 350 ili 550mb serija. Na zamunda toa go nemas, samo standard hdtv od 350mb. Isto taka na torrentday imas se sto ke vidis preku den na rlslog.net. Uste na pocetokot so ratiomaster nabiv ratio i ne me fatija, i dolgo vreme si bev miren bez ban ili padjanje na ratio, no sega sum na 0.350 pa ke vidime ke se snaodjam da vracam, ne mi se gubi akauntov, jaki se.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
http://www.torrent-invites.com/forum.php

Пак ќе ви кажам, ќе се измачиш овде да креираш акаунт можда и да те одобрат, ама кога ќе го направиш тоа моеш бесплатни seedboxs да добиваш, покани, бонуси, аплоуд.

Ја на bitgamer на почеток "живеев" од овде, 500 гига аплоуд ми дадоа. :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
дечки јас на torrentday.com не гледам категорија за филмови
има само за софтвер музика и трипл икс
не ми е некако по ќеф

Kajgana Shop