- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
Ливерпул 2
Лацио Х
Севиља 1
Динамо Киев 1
Лацио Х
Севиља 1
Динамо Киев 1
Е браво....ја од тебе видов,и ја ставив у ливчето со другите....и еве ја прво полувреме 1.....ако не излезе 2ка на крај ќе те ставам на игнор листа....па да видиш дали уште еднаш ќе можеш да ме прелажеш.Mlada Boleslav 2 @ 2.4 all in
исто и менe :/Е браво....ја од тебе видов,и ја ставив у ливчето со другите....и еве ја прво полувреме 1.....ако не излезе 2ка на крај ќе те ставам на игнор листа....па да видиш дали уште еднаш ќе можеш да ме прелажеш.
Па така е кога верувате на секој што ќе пише тип во темава, ни објаснување немаше ниту на мојата реплика зошто мисли дека 2ка ќе биде не одговори. Еве на пример ѕирнете тука што напиша членот punter како своја предпоставка за натпреварот и зошто .. и така испадна кец.Е браво....ја од тебе видов,и ја ставив у ливчето со другите....и еве ја прво полувреме 1.....ако не излезе 2ка на крај ќе те ставам на игнор листа....па да видиш дали уште еднаш ќе можеш да ме прелажеш.
Па 3 за 3 беше .. и мораше да излези 1.. пунтер ви ја кажа на форумот за типови.. ама ве мрзи да читате : ) полсе цацко ви е кривko ke slusas drugi taka e, me zaeba m.boleslav, ja vidov od ovde i ja imav staveno dava gol,
u pm, i gol bre ne dadoa umreni edni...e