И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?Мене еднаш една цура ме има осипано со кафе, дали тоа се рачуна за комплимент !?
Фала. Многу сте добри. Поздрав до редакцијата.
Не тоа значи дека и си слатка, сака да те лиже како чоколадаИ мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?
Арно не ти рекла дека си ко магарепосле секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран
Претпоставував, ама викам да прашам.Не тоа значи дека и си слатка, сака да те лиже како чоколада
Нц, цура на цура и посипува само од љубомора. Е сеа или ти љубомори на фустанчето или на дечкото. Како и да е, нешто сака да ти расипе.И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?
аман бе златен и на 16 години ли имаше секс оди сега прашај ја дали е бремена ако не е значи е труднапосле секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран
Па еве, можеш да ја плеснеш по газето како што Стеф сака да ја плесне Блонди.Една, друга, трета, и на крајот ќе плескаш коњи по газот.И тие ќе те лупнат со копитата ако продолжиш така, па после ќе бидеш редовен посетител на подфорумот „Здравје“.....Xaxaxaxa, јас живеам во мал град, мора да имам мн работи во предвид.
Факт е дека ако разбудиш емоции во девојката толку повеке и се допагаш, затоа служат комплиментите.
Сватив дека гола доза од комплименти се перципира како манипулирање, и ке се обидам да бидам посредечен наредниот пат, а не да глумам мачо, кај 20 девојки ги имам пробано тие фори, само 3/4 имат наседнато што е мн лош резултат.
Сепак фала на искреноста
Ja бев со другаркаНц, цура на цура и посипува само од љубомора. Е сеа или ти љубомори на фустанчето или на дечкото. Како и да е, нешто сака да ти расипе.
Другарките меѓусебе се најљубоморни.Ja бев со другарка
Ти љубомори на другарката.Ja бев со другарка