Девојки, дали ви годи да ве опсипуваат со комплименти?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Мора да имаш педер во фамилијата чим толку се тресеш пред понежниот пол.
Е тоа е факт, а не твоите deja vu форумџиски шмекања.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Мене еднаш една цура ме има осипано со кафе, дали тоа се рачуна за комплимент !?

Фала. Многу сте добри. Поздрав до редакцијата. :)
И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?

Член од
5 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
1
Xaxaxaxa, јас живеам во мал град, мора да имам мн работи во предвид.
Факт е дека ако разбудиш емоции во девојката толку повеке и се допагаш, затоа служат комплиментите.
Сватив дека гола доза од комплименти се перципира како манипулирање, и ке се обидам да бидам посредечен наредниот пат, а не да глумам мачо, кај 20 девојки ги имам пробано тие фори, само 3/4 имат наседнато што е мн лош резултат.
Сепак фала на искреноста :)

Член од
5 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
1
после секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?
Нц, цура на цура и посипува само од љубомора. Е сеа или ти љубомори на фустанчето или на дечкото. Како и да е, нешто сака да ти расипе. ;)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Последна активност петок во 17:23 на стеф !
Се чудам јас каде исчезна овој стеф го нема нешто да ми даде совиети ама еве тој си отворил нова сметка на кајгана, отсега ќе си го прашувам FrizeN, овој стеф човекот каде ли исчезна досега поради него испуштив 10 девојки како икона беа штом ги видиш се крстиш, се скапив пишувајки кај него за совет ама нема го !

--- надополнето: Dec 5, 2011 2:23 PM ---
после секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран :D
аман бе златен и на 16 години ли имаше секс оди сега прашај ја дали е бремена ако не е значи е трудна

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
:pos:
Дај бе научете еднаш аман...за да знаете како да им пристапите треба троа поголемо сиви од корпи да имаш набутано.
Секој јебачо/шмекер го знае тоа...такви финти ни на амерички филмови не палат иначе.

B

Borg_Drone

Гостин
Xaxaxaxa, јас живеам во мал град, мора да имам мн работи во предвид.
Факт е дека ако разбудиш емоции во девојката толку повеке и се допагаш, затоа служат комплиментите.
Сватив дека гола доза од комплименти се перципира како манипулирање, и ке се обидам да бидам посредечен наредниот пат, а не да глумам мачо, кај 20 девојки ги имам пробано тие фори, само 3/4 имат наседнато што е мн лош резултат.
Сепак фала на искреноста :)
Па еве, можеш да ја плеснеш по газето како што Стеф сака да ја плесне Блонди.Една, друга, трета, и на крајот ќе плескаш коњи по газот.И тие ќе те лупнат со копитата ако продолжиш така, па после ќе бидеш редовен посетител на подфорумот „Здравје“.....

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Нц, цура на цура и посипува само од љубомора. Е сеа или ти љубомори на фустанчето или на дечкото. Како и да е, нешто сака да ти расипе. ;)
Ja бев со другарка :(

Член од
5 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
1
Поштедејте ме од непотребни коментари, никој ама баш никој неми даде конкретен одгвор :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom