Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?Мене еднаш една цура ме има осипано со кафе, дали тоа се рачуна за комплимент !?
Фала. Многу сте добри. Поздрав до редакцијата.![]()

Не тоа значи дека и си слатка, сака да те лиже како чоколадаИ мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?
Арно не ти рекла дека си ко магарепосле секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран![]()
Претпоставував, ама викам да прашам.Не тоа значи дека и си слатка, сака да те лиже како чоколада
И мене една цура ме посипа со топло чоколадо, дали тоа значи дека и се сфиѓам?

аман бе златен и на 16 години ли имаше секс оди сега прашај ја дали е бремена ако не е значи е труднапосле секс ја прашав девојката каков сум во кревет, ми кажа како животно
јас : стварно?
таа: да смрдиш
бев фасциниран![]()

Xaxaxaxa, јас живеам во мал град, мора да имам мн работи во предвид.
Факт е дека ако разбудиш емоции во девојката толку повеке и се допагаш, затоа служат комплиментите.
Сватив дека гола доза од комплименти се перципира како манипулирање, и ке се обидам да бидам посредечен наредниот пат, а не да глумам мачо, кај 20 девојки ги имам пробано тие фори, само 3/4 имат наседнато што е мн лош резултат.
Сепак фала на искреноста![]()
Ja бев со другаркаНц, цура на цура и посипува само од љубомора. Е сеа или ти љубомори на фустанчето или на дечкото. Како и да е, нешто сака да ти расипе.![]()

Другарките меѓусебе се најљубоморни.Ja бев со другарка![]()
Ja бев со другарка![]()