Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не сака да ми отвори почетна страна, само на профил можам да влезам чат-пат покажува кој ми се уклучени пријатели и пораките да ги видам. Начин?
Исто и кај мене, не е до нас, до нив е :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
дали може Фб пораките автоматски да ми стигаат на мојот маил?

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Имам едно прашање и воедно молба со помош. Во последно време нотификациите постојано ми се покажуваат на facebook. Значи, ако се логирам и имам 5 нотификации, кога ќе ги проверам пак останува исто и истите не се губат.

Има некој идеја како да го решам проблемов? Фала.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Имам едно прашање и воедно молба со помош. Во последно време нотификациите постојано ми се покажуваат на facebook. Значи, ако се логирам и имам 5 нотификации, кога ќе ги проверам пак останува исто и истите не се губат.

Има некој идеја како да го решам проблемов? Фала.
сам од себе се решава......и мене така ми прави

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Не ми стасува порака за потврда за известувања од фејсбук. Порано имав пробано, но не ми стаса порака од нив. Вчера пратив порака на 32665 со текст F и ми стаса порака од нив, наместив во опциите од се да ми стасува известување, но не стасуваше :S Го остранив телефонот, и пак пратив порака, но сега повторно не ми праќаат. Помош ?

П.С: На VIP сум :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
А бе дефектен ли е ова FaceBook? Па не ми излегуваат постовите на сите пријатели на HOME, цело време само на некој, но не на сите, а не сум чепкал ништо...
Како да направам на сите да ми излегуваат? o_O

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вака еден политичар наш се потеше непосредно пред атентатот на друг наш политичар заебана работа :icon_lol:.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Имам еден проблем со текст известувањата на мојот мобилен....имав порано еден фејс и на него уште пред 2 год. имав инсталирано текст пораки преку мобилен...али послем направив нов акаунт и го затворив стариот и сакав да ми стигаат на новиот..а неможе поради нели правото само на еден мобилен-еден акаунт и верификацијата(што го воведоа сега) онда ја се вратив на стариот акаунт и пробав да уклучам и НЕЈЌЕ! Ми вика извините вашиот телефонски број е веруфикуван на друг акаунт! А како кога беше на овој порано..и кога порано на тој истиот стариот стигаа пораките....Сега не сака ни на двата профила таа опција! Совет? Ке може да се активира?
--- надополнето: Dec 3, 2011 3:41 PM ---
Не ми стасува порака за потврда за известувања од фејсбук. Порано имав пробано, но не ми стаса порака од нив. Вчера пратив порака на 32665 со текст F и ми стаса порака од нив, наместив во опциите од се да ми стасува известување, но не стасуваше :S Го остранив телефонот, и пак пратив порака, но сега повторно не ми праќаат. Помош ?

П.С: На VIP сум :)
Провери во mobile settings дали ти е се штиклирано за пораки постови и све тоа?.... и дали ти е ставено на ОN или ОFF mobile notifications ? ако ти е све подесено како што треба знае да зеза и мене така порано не ми стигаа па ке ми стигнат одеднеш во ниедно време......незнам што е проблемот со операторите кај нас.. a јас бев на ОNE ....

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Зошто не можам да бришам пријатели ? Одам на „Пријатели“ горе десно на профилот, но не се покажува надоле колона на опции у која е и „отстрани од листата“ нели ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Провери во mobile settings дали ти е се штиклирано за пораки постови и све тоа?.... и дали ти е ставено на ОN или ОFF mobile notifications ? ако ти е све подесено како што треба знае да зеза и мене така порано не ми стигаа па ке ми стигнат одеднеш во ниедно време......незнам што е проблемот со операторите кај нас.. a јас бев на ОNE ....[/quote]

Се среди, пратив уште еднаш порака, и од тогаш ми стасуваат известувања. До ВИП изгледа било нешто :)

Член од
25 декември 2008
Мислења
189
Поени од реакции
17
Веќе три дена имам проблем со фејсшит.Онлајн сум на чат а кај другите ме дава офлајн и не ми стасува ништо кога ќе ми пишат треба да се одлогирам и да се логирам пак.Anyone can help me??

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Зошто не можам да бришам пријатели ? Одам на „Пријатели“ горе десно на профилот, но не се покажува надоле колона на опции у која е и „отстрани од листата“ нели ?
наоѓаш пријател кој сакаш да го бришиш,

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
вака незнам дали е одговарано ова од порано бидејки многу треба да вракам назад...итно ми треба да го заштитам профилот се ми е ставено паблик уште пред да се смене изгледот на фб и сеа незнам како да го вратам а ме нервира тоа шо сите ми коментират лајкнуват и гледат се...сакам да го ставам прајвт се додека не ги прифанам да не можат ни порака да ми пишат

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
вака незнам дали е одговарано ова од порано бидејки многу треба да вракам назад...итно ми треба да го заштитам профилот се ми е ставено паблик уште пред да се смене изгледот на фб и сеа незнам како да го вратам а ме нервира тоа шо сите ми коментират лајкнуват и гледат се...сакам да го ставам прајвт се додека не ги прифанам да не можат ни порака да ми пишат
тука за пораки и поврзување
тоа што ти лајкаат и други може да е ако ја имаш активирано опцијата subscribe, но не мора да значи. Доколку сакаш да ја смениш приватноста на некои други податоци кликни овде

Kajgana Shop

На врв Bottom