Дрндалче
...никад не запира...
- Член од
- 11 јануари 2009
- Мислења
- 837
- Поени од реакции
- 338
преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...Симни Opera Mobile, а не Opera Mini
преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...Симни Opera Mobile, а не Opera Mini
Неможе, да е група лесно е можеш.. ама преку лајкувај не гледам опција да одлајкувашепа ќе си појдиш кај тоа што си лајкнал и лајкот ќе си го тргниш
Па имаш две Опери за мобилен, едната е Opera Mini а другата Opera Mobile.преку Операта??? леле тешко се снаоѓам..... ипак фала...
може бре не заебавај ме....Неможе, да е група лесно е можеш.. ама преку лајкувај не гледам опција да одлајкуваш
имама само опера мини, башка FB и башка Tweeter ..... нема везе.... фала у секој случајПа имаш две Опери за мобилен, едната е Opera Mini а другата Opera Mobile.
Кај мене на пр. само на Opera Mobile ја имам опцијата да се чекирам а на другата Опера не
Можат да те тагнуваат ама имаш опции да одобриш дали сакаш да ти излезе тагот кај тебе на ѕид.Има ли опција да не ме тагнуваат во пост?
Како да направам така?Можат да те тагнуваат ама имаш опции да одобриш дали сакаш да ти излезе тагот кај тебе на ѕид.
https://www.facebook.com/settings/?tab=privacyКако да направам така?
Ма бегај, што направија се испомешаа, на стариот полесно беше за подесување.
ОзначувањеМа бегај, што направија се испомешаа, на стариот полесно беше за подесување.
Privacy settings> How tags work > Edit settings> првата опција намести ја enable.Како да направам така?