Vidi vo nekoja corapara, tamu sum gledala, imas edna karsi ramstor u tie zgradite, a i niz centar imas mnogu.Знае некој во Скопјево каде се продаваат трегери? ..само трегери, универзални за секоја панталона.
Во GrupoFiori во Рамстор видов пред некој ден.Знае некој во Скопјево каде се продаваат трегери? ..само трегери, универзални за секоја панталона.
Битпазар имаш за различни ритуали со различни димензии и број на топки.Инаку јас барам каде можам да најдам бројаница, ама не ко за на рака овие по црквите што се продаваат туку ко оние турските султани што ги имат носено. Ко Колозов што носеше на времето. Нешто ко ова:
Бев на битпазар во вторникот на 10тина тезги прашав никаде нема....Битпазар имаш за различни ритуали со различни димензии и број на топки.
Јас сум видел на тезги, ако нема прашај некој оџа ќе ти каже.Бев на битпазар во вторникот на 10тина тезги прашав никаде нема....
Каде има канцеларија на Службен весник во Скопје и дали некој знае колку чини да се огласи лична карта за изгубена?
Подетално:Каде има канцеларија на Службен весник во Скопје и дали некој знае колку чини да се огласи лична карта за изгубена?
мислам дека видов нешто слично во Jumbo на каса гореВо GrupoFiori во Рамстор видов пред некој ден.
Инаку јас барам каде можам да најдам бројаница, ама не ко за на рака овие по црквите што се продаваат туку ко оние турските султани што ги имат носено. Ко Колозов што носеше на времето. Нешто ко ова:
Можеш со 23 или 13 (ке се симнеш пред тинексот, и ова ти е малце поблиска варијанта) или па од центар со некој од селскиве 66,63,68,65 итн итн. и ке се симнеш пред АСУЦ..како и да е и после имаш доста пешачење. Ако идеш по вториов пат ке се качиш после по надвожњакот и ке идеш накај Аеродром и на раскрсницата лево ке свртиш (за накај полигонот у АСУЦ) и ке идеш до крај на уличката..ова ти е за до Фершпед, и ке си прашаш после таму за Паком ја незз кај еАј некој да ми каже како да стигнам до Паком компани (официјален сервис за ХП) се наоѓа кај стар авто пазар,ферспед имало таму нешто...Најпогодна рута со ЈСП која бројка иде до таму или блиско до таму за да се оди пешки...
neraboten e sigurno mislam deka e kliment ohridski ama ne me fakaj za zbor ama 1000% E nerabotenМожеш со 23 или 13 (ке се симнеш пред тинексот, и ова ти е малце поблиска варијанта) или па од центар со некој од селскиве 66,63,68,65 итн итн. и ке се симнеш пред АСУЦ..како и да е и после имаш доста пешачење. Ако идеш по вториов пат ке се качиш после по надвожњакот и ке идеш накај Аеродром и на раскрсницата лево ке свртиш (за накај полигонот у АСУЦ) и ке идеш до крај на уличката..ова ти е за до Фершпед, и ке си прашаш после таму за Паком ја незз кај е
Сеа ја да си прашам, четврток е неработен ден или лошо сум разбрал?
Ова ако не се лажам волница е. Само ти си праиш колку сакаш дебелината да ти е. За волница имаш на Рекорд, кај семафорот кај триумфална, и во гтц мислам имаше во подрум.Каде да најдам врвки за плетење алки? Вака нешто
п.с: Не пластични како тие што се продаваат во Џамбо за 30-тина денари.