Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако си за играње тогаш види зелениве дали ќе те пуштат пошто ние сме пуни.
Ако си за гледање бујрум :D
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:18 PM ---

доста бе не плаќаш :D

Јас веќе 2 месеци имам фиксен термин во Браќа Рибар од 7 и 30( т.е. не јас, комшија, он ме вика :D) па и затоа го поставив прашањето...ми дојде малку чудно не е можно од 8 да се игра. Иначе не сум за играње и да треба играч неможам 2 термина. Иначе ќе бранам без ракавици, така ќе ме познаете, лол. :D

Oва е логото на зелените!!:pos::pos: А ова е грбот! :D :D :D

(малу да се нашалиме и малце ремет за ‘‘Новите играчи‘‘ :D)

Јака идеа е ова да си направиме сите логоа и да ги убациме овде, и плус мислам дека за да ја зачиниме играта уште повеке да го вратиме моментот со кој губи става аватар од нешто "интересно".

Затишје пред бура, сите во карантин пред утакмицата вечер :icon_lol:.

Дечки во 20:30 ни е терминот така?

И немој некој да шитне во последен момент како минатиот пат, јес да не знам зелениве дали сте 6 или 7 ама да нема плачење ако бидете 6 :)

абе ќе ме собереш? :)

На сервис ми е колата, од другата недела :).

И немој некој да шитне во последен момент како минатиот пат, јес да не знам зелениве дали сте 6 или 7 ама да нема плачење ако бидете 6 :)

Нека им служи на чест на тие што ќе се пријават а нема да дојдат и нема да јават дека откажуваат. Се надевам нас нема да ни се случи пошо е многу не фер за цела екипа :).

Ние сме 6 и сите сме ок со кондиција не гледам причина за плачење :).

Сакаш да играш место мене? и онака нешто имам работа ако можеш да ме замениш би било супер :)
Би сакал да играме од иста :)
Ако нема доволно или нема замени, би дошол и јас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom