Помош: Барам еден филм!

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Значи филмов е стар, се сеќавам кога бев мала го утепуваа од давање на тв.

Ми текнува само дека едно девојче заедно со другарка и‘ ќе сковаат план како да ја убијат мајка и‘. Ја однесоа во една шума и со ташни полни со цигли ја испомаваа жената.

Енибади?
Heavenly Creatures да не е? :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Значи филмов е стар, се сеќавам кога бев мала го утепуваа од давање на тв.

Ми текнува само дека едно девојче заедно со другарка и‘ ќе сковаат план како да ја убијат мајка и‘. Ја однесоа во една шума и со ташни полни со цигли ја испомаваа жената.

Енибади?
http://www.imdb.com/title/tt0110005/

Овој да не е ? Heavenly Creatures (1994) со Кејт Винслет.

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
Моментално го даваат на Сител3.Се работи за кошарка??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Знам една сцена..
Мислам American Pie беше филмот ама не сум сигурен и не знам кој дел...
Братов ќе го :drk: и во моментот влага баба му и умира или паѓа во несвес.. Многу одамна го имам гледано и на ништ друго не се сеќавам..

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Филмот го имаат неколку пати давано на македонскиве програми само не ми текнува на која. Како и да е станува збор за Втората светска војна, Американска и Германска подморница се во центарот на вниманието. Германциве ја уништуваат Американскава подморница меѓутоа дел од екипажот го земаат како заложници за подоцна да ги здружат силите да се спасат од заразната болест. Го имам гледано 2пати филмов и според мене еден од најдборите што сум ги гледал. Фала однапред.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Значи вака.... филмот што го барам е некаде од почетокот на 90-тите. Го гледав коа бев дете неколку пати сакам да си го симнам за во колекција. Дејствието се врти околу скејтборди... има две групи. Фини дечки 3-4рица, кои се замеруваат со некоја си панкерска дружина "ножеви" мислам дека се викаа. Едниот од фините дечки со кадрива коса (типот живее во камп приколка) се вљубува во сестрата на водачот на ножевите - и нормално како во секоја Америчка прича се млатат за на крај да оганизираат трка по една падина и се да заврши со среќен крај....
Ќе ви текне сигурно за филмот посебно вас постарите членови овде што се над 25год. па би ви бил благодарен ако ми кажете како се вика фимот.... Насловот е нешто у стилот "Летачи на тркала" ако ви е од помош - се утепав од барање на филм со сличен наслов, ама не успеав да најдам ништо
:rolleyes:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Значи вака.... филмот што го барам е некаде од почетокот на 90-тите. Го гледав коа бев дете неколку пати сакам да си го симнам за во колекција. Дејствието се врти околу скејтборди... има две групи. Фини дечки 3-4рица, кои се замеруваат со некоја си панкерска дружина "ножеви" мислам дека се викаа. Едниот од фините дечки со кадрива коса (типот живее во камп приколка) се вљубува во сестрата на водачот на ножевите - и нормално како во секоја Америчка прича се млатат за на крај да оганизираат трка по една падина и се да заврши со среќен крај....
Ќе ви текне сигурно за филмот посебно вас постарите членови овде што се над 25год. па би ви бил благодарен ако ми кажете како се вика фимот.... Насловот е нешто у стилот "Летачи на тркала" ако ви е од помош

Повели друже :) http://www.imdb.com/title/tt0106233/

K

kalimer0

Гостин
Филмот го имаат неколку пати давано на македонскиве програми само не ми текнува на која. Како и да е станува збор за Втората светска војна, Американска и Германска подморница се во центарот на вниманието. Германциве ја уништуваат Американскава подморница меѓутоа дел од екипажот го земаат како заложници за подоцна да ги здружат силите да се спасат од заразната болест. Го имам гледано 2пати филмов и според мене еден од најдборите што сум ги гледал. Фала однапред.
U-571 (2000)
--- надополнето: Dec 4, 2011 2:14 PM ---
Ќе ви текне сигурно за филмот посебно вас постарите членови овде што се над 25год. па би ви бил благодарен ако ми кажете како се вика фимот.... Насловот е нешто у стилот "Летачи на тркала" ако ви е од помош - се утепав од барање на филм со сличен наслов, ама не успеав да најдам ништо
Еве и за тебе :D

Kajgana Shop

На врв Bottom