Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Колку се мизерни Интер сезонава говори и тоа што Занети на 38 години го доби својот прв црвен картон во кариерата(барем така кажуваа интеристите, дека немал црвен досега).
Толку знаат тие ..
Втор му е, прв во Серија А, втор во Италија, како и да е, црвениот баш тоа го налага, очајната состојба која моментално владее во тимот, и ќе владее се додека онаа лузерска аура на Раниери се шири ко сида у африканска оргија.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
И така Удинезе продолжува грчевито да се бори за опстанок :pos:

Томонори Ендо, масерот на Милан, последната шанса за Морати о, тејк ит ор ливит ит ! :icon_lol:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Интеристи што ве боли, барем ЛШ ќе освоиме. :pos:
упс, било темата за Сериа А, извинете:cool:.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Се очекува утре кикс на било кој играч на Јуве, па сите да бидат среќни и весели, да за-рога некоја топка од метро пред гол :icon_lol:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Пак имало циркус на Телма, пу! Го пропуштив!

Како и да е, добар шут!

И стајте го ова смајли на форумов, да го имаме...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Lele gledam rezultati i se cudam... Inter-Udine, samo eden gol razlika... Ne znam sto ocekuvaat od ranieri i penzionerite...

Zaneti crven dobil hahahaha... eh morati glupaku eden.
--- надополнето: Dec 4, 2011 2:43 AM ---
Sinister, neli sve sto predvidov se ostvare? prege vlegov na fan klubov, i gledam veke site go pcujat nagatoko, zaneti, kambi, milito, samuel, itn itn, gomna za koi jas uste pred 4 godini go zborev istoto... ama ajde :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.346
Пишуј бе на тема, и ја ко тебе ги бојкотирам али бар пишувам, Спасов не отру со шпекулациите и со наводни слики од стадионот кои ја подобро на пејнт ќе можам да ги исцртам и монтирам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ние Интерашите барем не правевме ајвар на трибините:D...ако ако радувајте се и вие имате право..кој знае колку трауми сте имале од Интер и Занети кога го креваше пехарот низ годините па се навикнавте на такво нешто...:D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Ние Интерашите барем не правевме ајвар на трибините:D...ако ако радувајте се и вие имате право..кој знае колку трауми сте имале од Интер и Занети кога го креваше пехарот низ годините па се навикнавте на такво нешто...:D
Овој пост кој го напиша мислам дека ќе биде творец на 5 нови страни испишани на оваа тема :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.394
Први симптоми на носталгија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom