Фан Клуб: Барселона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Интересна утакмица, очекував ваква игра од нашиве.. нека не згаснуват, нека је држат формата ваква до крај на сезоната.:D
Санчез добро се снаоѓа, мислам дека тој го заслужува местото во првиот тим пред Педро.
Нека ни е честито победата момци и нека ни се множат, да ги надупиме во сабота на педериве, и да докажеме кој е кој во Шпанија.:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.842
5 пати браво за резултатот и одличната игра вечерва. Вака игра шампионот на Шпанија и на Европа(за некоја недела се надевам и светски шампион:pipi:). Убиствени во нападот, хируршки прецизни во средината, е одбраната киксна 2-3 пати, ама тоа е чисто колку да се потсетиме дека имаме и голман.
Гол-разлика на Камп Ноу во лигата, 39-0! :cuc:
А, јас да сум министер за правда на Шпанија, помошниот судија што го поништи голот на Иниеста би го осудил на 5 години затвор. Чист КРИМИНАЛ беше таа одлука.

Лејдис енд џентлмен, пошо со БАТЕ се е средено, комотно може да ја пушти Барса Б, го отвараме предметот Ел Класико. Нека започне дискусијата! :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Супер,еве ова сме ние.Честито победа,можеби ваква игра прв пат играме оваа сезона.Ова личеше на претходната Барса,течна игра,пасови,триаголници,трчање и после 5-0.Се надевам дека и вака ќе продолжат.Многу сум задоволен и од едно нешто,што почнаа да стрелат и другите,а не само Меси. Прав момент за овие работи ...
Уште се чудам како не доби жолт Бускетс:D ...
Санчез во супер форма е,а не го пишувам ова само заради голот,туку играта која наликува на стариот Педро ( трчање напред-назад,навлекување на противник и трчање во празно) но со многу повеќе техника,затоа најверојатно и ќе стартува против РМ....
п.с : Што се збудале линискиот бе браааат ?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.842
Иначе Дон Андрес Иниеста ми делува многу комотен во последните неколку натпревари. Ептен пробува да дрибла и многу често губи топка. Некаде кај 80та минута си реков ај нека даде гол вечерва и ќе му заборавам се. Кога го даде голот се израдував како да сме освоиле титула, ама помошниот судија ја усра работата.

--- надополнето: Dec 3, 2011 9:56 PM ---

Guardiola: "Girls maybe won't like Cuenca very much, physically speaking, but at the pitch he does amazing things." #fcblive

Хахахах, сега нагло ќе му падне самодовербата на Куенка. :icon_lol:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Првпат во живот се радував оти ни поништија гол :)
3500 ми донесе таа одлука на судијата, Господ здравје да му даде :)
Појче во прво ја играше?
Иначе одлична партија, од самиот старт си ја зедоја работата во свои раце, Цеск ЦАР:cuc: Куенка најпријатно изненадување, пробивен, дупли пасови, гол. Меси промаши некои зицери, но сепак за него никогаш нема ништо лошо да кажам. Санчез почнува да наликува на играчот за кој сите зборуваа дека е пред да го донесат. Страотна машина сме, Ел Класико го добиваме без сомнеж!
Доминацијата продолжува!

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ова се играчите кои нема да тренираат до вторник и нема да играат на натпреварот против Бате Борисов: Валдес, Алвеш, Пујол, Маскерано, Абидал, Бускетс, Кеита, Чави, Иниеста, Сеск, Алексис, Меси и Виља.

Дали е можно Пиќе да не игра прва постава на ЕлКласико? :(

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ова се играчите кои нема да тренираат до вторник и нема да играат на натпреварот против Бате Борисов: Валдес, Алвеш, Пујол, Маскерано, Абидал, Бускетс, Кеита, Чави, Иниеста, Сеск, Алексис, Меси и Виља.

Изгледа тоа му е планот на Пеп,па да игра 3-4-3,или пак ова е некоја медиумска игра....

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.842

Од каде па ископа дека Пике нема да игра на Ел Класико?! Сигурно лошо сте разбрале.
За натпреварот со Бате Борисов, Пеп повикал само 6 играчи од првиот тим(Пинто, Пике, Фонтас, Максвел, Тиаго и Педро) и дури 12 од Барса Б.
Значи, Пике ќе игра против БАТЕ, веројатно ќе биде и капитен во тој натпревар, ама зошто не би играл против Реал? Каде го прочитавте тоа не ми е јасно. Демек, онака за џабе го правеше тој 5ти картон. :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Од каде па ископа дека Пике нема да игра на Ел Класико?! Сигурно лошо сте разбрале.
За натпреварот со Бате Борисов, Пеп повикал само 6 играчи од првиот тим(Пинто, Пике, Фонтас, Максвел, Тиаго и Педро) и дури 12 од Барса Б.
Значи, Пике ќе игра против БАТЕ, веројатно ќе биде и капитен во тој натпревар, ама зошто не би играл против Реал? Каде го прочитавте тоа не ми е јасно. Демек, онака за џабе го правеше тој 5ти картон. :)
Епа зашо не го одмара?
И Виља не играше вечерва, ама и он не е у состав.... ај ваљда знае што праи Пепче :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905

Ова било минатата сезона,кога разбрале дека пак Арсенал ни падна во ЛШ.......
шала,шала.....да не ми се нафрлат ганерите.....
Можеби гледале на тв некоја утка на Виља:pos:.....

И уште нешто :

хаха.....ајде на спиење......

Kajgana Shop

На врв Bottom