Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
:(

edit: Овај Фил Ајви не тури од лајкој да си ебе векот :vozbud:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
што се криви играчите .... и они знаат дека 8 0 2 формација не ја бива , баџо фиго барези која сака нека дојде не може да биде полош од ранко пола кабинер пола ништо .... ај што е тактички заостанат од 1994 барем да знаеше да ги мотивира играчите. барем за скаутот гинеа истиве играчи ( ај ќе кажете ето го имаше зарем со ваков тим да не тепаме второразредни тимови)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Mхм, сигурно.
Сакал некој или не, долго они ќе останат во Интер, но нешто слично ко и со Тронкети на времето, ќе има партнер кој ќе раководи со дел од акциите во Интер но како и да е пак они ќе се доминантните сопственици, дали он или синот.
Башка Керимов веќе има свој клуб, Анжи, врската Керимов - Интер е ради Газпром бидејќи он таму е акционер, дај боже да се реши да купи акции во Интер али доминантен сопственик да е нема теорија, бар не у наредни 5 до 10 години.
Се по редослед ќе оди, прво нов стадион, па од Масимо ќе се прејде на Анџеломарио, и после тоа ко-зна, до тогаш голем дел од нас жени, деца ќе имаат па нема многу да се умараат, освен Деко, он ти е ко forever alone рејџот, за нијанса побетер.

Мада Морати ги демантираше гласините со Керимов, али каде има чад ...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Арно со 0-1 сме изгубиле...Ох леле зимото мора да се продаде пола тим со се тренер. Ова е КАТАСТРОФА!
Се најубаво за Фараони, ѕверка е...Треба почесто да се игра таков играч но изгледа со некој друг тренер

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Сеа го глеам голов на Удинезе, Киву гарант си рекол, коа може Нагатомо крило, можам и ја :pos:, и на повторената кога го даваа голот од повеќе агли, не можев да го најдам.

А Алварез кога виде кој влага на негово место можеме само да претпоставиме каква реакција имал

Сериозно, која навреда е во ситуација кога бркаш гол, место тебе да влезе Нагатомо.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сериозно, која навреда е во ситуација кога бркаш гол, место тебе да влезе Нагатомо.

Сериозно , која навреда е да навиваш за тим во кој што игра САКАТОМО !

пс:Гомна може ќе изедам али од Сакатомо и Пасквале и Грешко беа КЛАСА боље ....

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Без никаква доза на провокација,навистина ми падна жал за Пацини.Каков израз на лицето..:(

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
:(

edit: Овај Фил Ајви не тури од лајкој да си ебе векот :vozbud:
Прилично беше жално кога тој се лизна и го промаши ко цел свет да му се сруши,не му се ни стануваше и да продолжи да игра,едноставно е сакал да остане да седи таму и да размислува како можаше оваа да ми се деси.Али то је то није прв ни последен така да сигурно ќе излезе поцврст и подобар после оваа.:(

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
пс:Гомна може ќе изедам али од Сакатомо и Пасквале и Грешко беа КЛАСА боље ....
А го испуштивме Сантон заради Сакатиот.... тука ќе го спомнам и Максвел (3 класи подобар од сите), кој можеби во одбрана не беше кој знае што али во напад играше одлично и знаеше да изненадит со голче.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Прилично беше жално кога тој се лизна и го промаши ко цел свет да му се сруши,не му се ни стануваше и да продолжи да игра,едноставно е сакал да остане да седи таму и да размислува како можаше оваа да ми се деси.Али то је то није прв ни последен така да сигурно ќе излезе поцврст и подобар после оваа.:(
Да го промашеше Милито вака ќе го дрвеше и ти и остали 3 месеци, а сеа види што пишуваш, мада у право си, не е он крив ама ова колку да ти укажам дека си контрадикторен бајаги.

Инаку Милито се повреди при пеналот кој го направија врз него иначе он ги шутира пеналите оваа година, не памтам и дали промашил воопшто пенал од кога е дојден во тимов али ете штета осети болка, го приметивте ваљда како кривеше дур Пацини се спремаше да шутира и бидна тоа што бидна, јебига.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Да го промашеше Милито вака ќе го дрвеше и ти и остали 3 месеци, а сеа види што пишуваш, мада у право си, не е он крив ама ова колку да ти укажам дека си контрадикторен бајаги.

Инаку Милито се повреди при пеналот кој го направија врз него иначе он ги шутира пеналите оваа година, не памтам и дали промашил воопшто пенал од кога е дојден во тимов али ете штета осети болка, го приметивте ваљда како кривеше дур Пацини се спремаше да шутира и бидна тоа што бидна, јебига.
Da go promasese milito ne si svesen kolkav post so kritiki ke ti pisev,ali imas sreka ne bese toj. :P
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:54 AM ---
Nekoj da prevede na kratko:
http://passioneinter.net/?p=13761

Член од
23 август 2010
Мислења
39.978
Поени од реакции
116.648
И не знам дали некој спомна али на 0-1 измената на Гасперини беше Киву АУТ- СТАНКОВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧ ИН. Респект за ова, вака се брка резултат со Станко. Неписмен еден, лузер!!!!
Али како и да е, и покрај се ФОРЦА ИНТЕР!!!!!!!!!!
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:55 AM ---
Спасов тој линкот ти е дека Морати, Бранка, Аусилио и Раниери имале состанок на кој или му дале ултиматум на Раниери или збореле за засилувања.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
И не знам дали некој спомна али на 0-1 измената на Гасперини беше Киву АУТ- СТАНКОВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧ ИН. Респект за ова, вака се брка резултат со Станко. Неписмен еден, лузер!!!!
Али како и да е, и покрај се ФОРЦА ИНТЕР!!!!!!!!!!
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:55 AM ---
Спасов тој линкот ти е дека Морати, Бранка, Аусилио и Раниери имале состанок на кој или му дале ултиматум на Раниери или збореле за засилувања.
Kako што разбрав зборувале како да настапат на јануарскиот преоден рок

Kajgana Shop

На врв Bottom