Фан Клуб: Интер

Раниери е најлош тренер воопшто кога се работи за измени.

Ја не ни почнав да гледам второ, кога ја видов измената. А гледам губиме 0-1, така и ни треба.

Овај Интер што го гледаме драги форумџии не заслужува да е на 15-тото место... на местото од Лече треба да е!!!
Срам, срам и само срам ... никаква игра, никакви шанси, никаква мотивација.
Море во Јануари не пола тим, море сите играчи ги ставам на ebay за продажба со ГОЛЕМ ПОПУСТ!!!
Ете се деси и Занети да видам црвен да добие, а за Пацо, ах бре Пацини... :tapp:

ИНТЕР = ЦИРКУЗ

Без нервози дечки,за кур не ги бива годинава,волку ни е сила колку вечер што изигравме.
Гледајте си Light сезонава и можеби ке видиме некои подобри времиња,нормално без Раниери :гомце:

Занети доби црвен. дефинитивно крај на свет е 2012 :eek:

ИСТОВО ГО РЕКОВ и го МИСЛАМ .... НЕШТО НЕ ШТИМА , ИДИОТОТ МОРАТИ И ИДИОТОТ РАНИЕРИ МОЖАТ ДА СЕ ЕБАТ У ГЗ ДВАЈЦАТА ЗАЕДНО СО САЈЛА ЕДНА КРВТА ДА ИМ ЈА ЕБАМ НИВНА....

пс:И тие шо планираат да ми серат како Морати ДА НЕ БИЛ може исто така да се ебат у гз со истата сајла на овие двајцава педери горни ...

I'VE HAD IT WITH THIS SHIT !

Раниери тоа ти е класичен тип на Лузер. Среќа што немавме уште некој одбранбен играч и него да го внесеше.

Пацини не е крив за пеналот теренот е за никаде се лизна.
А тимот моментално што е Лео Меси да дојде пак ќе е за никаде.
Тимот си е за лига ветерани да се натпреварува.
Кога големите тимови се засилуваат Интер експерименти прави освен што не се засилува си ги продава најдобрите.
Џабе е сега во Јануари да се купува.
Грешките почнаа уште 2010 кога не се купи ни еден фудбалер па Јануари купуваа.
Догодина ќе е уште пострашно Морати е банкрот тимот нема да влезе во ЛШ ќе има дупло помали приходи ќе продадат уште некој само не знам кој веќе и Снајдер не вреди многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom