Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.074
Поени од реакции
1.630
И со постов мислиш ти паметен си?
Не, туку ви се чудам, со инка во главата да ви става нешто чоек и пак не разбирате за што всушност се работи овој клуб и како функционира со години и години.А ти што се пронајде тоа е твој проблем.Искрено неам ништо против на некој што навива од вчера, ама коа ќе го отворам фан клубов и коа ќе прочитам 10 души пишале за Кака ми се темни пред очи.Едно време беше милина да читаш, сега не баш.Ај сега оладете со трансфери пошо и стариот кажа дека нема да купуваме ништо зимава, и сконцентрирајте се на тешкото гостување на Вила парк.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не, туку ви се чудам, со инка во главата да ви става нешто чоек и пак не разбирате за што всушност се работи овој клуб и како функционира со години и години.А ти што се пронајде тоа е твој проблем.Искрено неам ништо против на некој што навива од вчера, ама коа ќе го отворам фан клубов и коа ќе прочитам 10 души пишале за Кака ми се темни пред очи.Едно време беше милина да читаш, сега не баш.Ај сега оладете со трансфери пошо и стариот кажа дека нема да купуваме ништо зимава, и сконцентрирајте се на тешкото гостување на Вила парк.

Па со самото тоа што за 15 дена се полнат 1000 страни одма се гледа што е и како е...
Туку ајде,да видиме до кај ќе се тера.
Денес со Вила победуваме и почнува нашата новогодишна серија:)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Денес на Вила Парк ќе биде многу тешко од 2007 не сме победиле таму мора да победиме барем со 1-0 за составот очекувам во овој стил
De Gea
Jones Vidic Ferdinand Evra
Carrick Fletcher
Nani --- Rooney --- Young
Hernandez
Last 5 results against Aston Villa at Villa Park

23.12.2006 - 0-3
20.10.2007 - 1-4
22.11.2008 - 0-0
10.02.2010 - 1-1
13.11.2010 - 2-2

Last loss against Villa was in 1995. We are unbeaten at Villa park in 15 games.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:45 AM ---
Морисон против Кристал Палас
http://www.megavideo.com/?v=F5FQB645

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Значи паметњакович, малце пооштро ќе ти одговорам и во принцип сум таков.
Како прво јас не го измислив тоа со КаКа, туку нашата македонска страница за Манчестер Јунајтед.
Како второ читаш недочитуваш или пак недоволно сфаќаш,никој не доживеа ејакулација или оргазм за КаКа...
ииии да , и мене ваквите ко тебе ме нервираат се прават дека се знаат и омаловажуваат други.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.168
Значи паметњакович, малце пооштро ќе ти одговорам и во принцип сум таков.
Како прво јас не го измислив тоа со КаКа, туку нашата македонска страница за Манчестер Јунајтед.
Како второ читаш недочитуваш или пак недоволно сфаќаш,никој не доживеа ејакулација или оргазм за КаКа...
ииии да , и мене ваквите ко тебе ме нервираат се прават дека се знаат и омаловажуваат други.
Добро, стварно е време да прекинеме сите со карање. Ние постарите треба да станеме малку потолерантни и да сфатиме дека помладите фанови сакаат тимот да биде поатрактивен, а не досадно константен; вие помладите треба да разберете дека едноставно нас некогаш ни е интересно да мрчиме, сме ги гледале овие работи со години и го знаеме исходот однапред. Само малку повеќе толеранција од двете страни и ќе имаме похармоничен фан-клуб. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ко што може да се види од сликата, Рафа ќе стане татица.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Денес на Вила Парк ќе биде многу тешко од 2007 не сме победиле таму мора да победиме барем со 1-0 за составот очекувам во овој стил
De Gea
Jones Vidic Ferdinand Evra
Carrick Fletcher
Nani --- Rooney --- Young
Hernandez
Last 5 results against Aston Villa at Villa Park

23.12.2006 - 0-3
20.10.2007 - 1-4
22.11.2008 - 0-0
10.02.2010 - 1-1
13.11.2010 - 2-2

Last loss against Villa was in 1995. We are unbeaten at Villa park in 15 games.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:45 AM ---
Морисон против Кристал Палас
http://www.megavideo.com/?v=F5FQB645
пријателе може ли да ми кажеш колку години си?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.738
Поени од реакции
43.863
Ко што може да се види од сликата, Рафа ќе стане татица.
Зошто си толку сигурна? :icon_mrgr:

П.С. Со среќа после, мора да ја победиме оваа утакмица, па да ни се подигне моралот за против Базел.. И после 2 ипол месеци очекувам гол од Руни во ПЛ.. Глори!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто си толку сигурна? :icon_mrgr:

П.С. Со среќа после, мора да ја победиме оваа утакмица, па да ни се подигне моралот за против Базел.. И после 2 ипол месеци очекувам гол од Руни во ПЛ.. Глори!
Бразилци се тие, религиозни се, се мажат и женат на 16 години само за да се тинкаат :D On the other hand, да беше некој Англичанец у прашање :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Мој тип ќе се килавиме како и секогаш со нив. 1-1 :свиркам:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Мој тип ќе се килавиме како и секогаш со нив. 1-1 :свиркам:
Брат те молам не биди реален, пиши 0-10 да не бидеш прогласен за предавник! :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не ке стане Фабио?Колку што знам Рафа е уште ерген, а ги препознаваат по тоа што фабио има бурма...
Двајцата се женети. Тоа што си го читал ти беше статија од пред 2 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom