Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми ја задржаа возачката, ништо. Зема, запиша на бел лист и толку.Ако си поминал на жолто или цврвено си ја загрозил безбедноста во сообраќајот,во тој случај полицаецот треба да направи записник и мислам дека ја задржуваат возачката дозвола
Чим не ти пишале казна, и не ти доставиле уплатница, немај гајле. Најверојатно никому ништо.да ве прашам за мислење. Вечерва ме застана полиција и ми мрчеа дека сум поминал на црвено, а јас НЕ, повторувам НЕ поминав на црвено туку на ЖОЛТО! Едниот од нив ми ги зема документите, запиша шо му требаше на обичен бел лист и му објаснив дека немам никаков прекршок за овие 6 години колку што имам возачка и потоа ми ги врати и ми рече дека ќе ми пишеле 300 евра казна. Другиот се избаци и ми рече дека нема да ми пишат и така натаму. Е сеа ме интересира, не ми дадоа никаква белешка или казна шо и да е, нели требаше нешто да ми дадат казна,пријава и сл? Мислам у писмена форма. Пошо типов само запиша на обичен бел лист и ми ги врати документите.
Што кола?После пали ли?PROBLEM,koga stiskam na kocnica kolata saka da izgasi pustam kocnicata kolata na normala taka da me nervira koga treba da kocam na semafori i kolata saka da mi izgasi,sto moze da e problemot?
hyundai. ako dozvolam da se izgasi si pali oodma ali ja pocnuvam da kocam so racna a davam gas ne se slucuva stalno ova moze 2 pati vo denot ali nervira,,inace si stois vo mesto kolata raboti ako stisnam kocnica odma se namaluva gasta i ke izgasi ,,pustam kocnicata davam gas i si raboti normalnoШто кола?После пали ли?
Со нитро разредувач сум вадел остатоци од лепакСо што може да се острани лепак од некаква налепница што била предходно залепена на колата ? да не се познава ништо ..
Може бензинот/плинот не чини,може доводот за горивоhyundai. ako dozvolam da se izgasi si pali oodma ali ja pocnuvam da kocam so racna a davam gas ne se slucuva stalno ova moze 2 pati vo denot ali nervira,,inace si stois vo mesto kolata raboti ako stisnam kocnica odma se namaluva gasta i ke izgasi ,,pustam kocnicata davam gas i si raboti normalno
Со нитро разредувач сум вадел остатоци од лепак
--- надополнето: Dec 3, 2011 9:49 PM ---
Може бензинот/плинот не чини,може доводот за гориво
Малку нејасен си. Секогаш кога стискаш на кочница има промена на обртаи или сака да изгаси или само неколку пати како рече 2 во денот?
Ако ти е неколку пати во денот има еден куп работи од што може да бидат,од гориво,дизни,регулатор и да не набројувам.
koga stiskam na kocnica saka da izgasi,inace na plin e