Најнов статус : Лајк и ќе ти го оценам изгледот (1-10) во коментар!
оцена?Најнов статус : Лајк и ќе ти го оценам изгледот (1-10) во коментар!
Има уште еден: 36 лајка и во коментар ќе ги означам 18те најубави од тие што лајкнале...Најнов статус : Лајк и ќе ти го оценам изгледот (1-10) во коментар!
Ова не се кажува па сега ако го сфатат сериозно нивен проблем, а иначе што се однесува до мене немаше да го сфатам сериозно туку полошо ќе збунев и ќе се чудев од кај ме имаш на фејсбук. И да не биде за џабе постов...
========================================================
ЕДИТ:
Сакав да се заебавам, ама има некој ќе сватат сериозно. Секој што ќе го отвори линкот, ќе го однесе на неговиот профил. Шала е...
Не туку одма почнаа панично да пишуваат пораки....Ова не се кажува па сега ако го сфатат сериозно нивен проблем, а иначе што се однесува до мене немаше да го сфатам сериозно туку полошо ќе збунев и ќе се чудев од кај ме имаш на фејсбук. И да не биде за џабе постов...
не е баш на фејсбук ама многу ми е шмизларски, да не речам глуп, мада знам дека може некој ќе си се пронајдат ко една моја другарка што си се продајде но не е страшно тоа секакви луѓе има...
http://www.lajkuvaj.com/80431/
1800 ако треба само да се обеси.
80 like i password na zid ..xD
Деца
Ова е око тест. Погледни за мала буква `L` и ќе се бакне утре! LLLLLLLLLLLLlLLLLLLLLLL.
Сега гледам за `N`. Ова е навистина тешко. MMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMM.
Сега најди грешка: ABCDEFGHIJKLNMOPQRSTUVWXYZ.
Сега замисли желба за нешто што навистина го сакаш по одбројувањето! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1,
сега затвори ги очите замисли ја твојата желба .********************.
Сега стави го ова како ваш статус и Вашата желба ќе се оствари!
Имате 19 минути! Или она што го посакавте ќе биде Спротивно... (sa dumacih na greskite DDD)