Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
хах и вака почнаа:tapp:
Пиши им на неколку пријатели љута ти сум!! И види ги нивните реакции, АКО ви е ДОСАДНО!

O

onlya

Гостин
:pos::tapp:
========================================================​

ЕДИТ:
Сакав да се заебавам, ама има некој ќе сватат сериозно. Секој што ќе го отвори линкот, ќе го однесе на неговиот профил. Шала е... :D
Ова не се кажува :) па сега ако го сфатат сериозно нивен проблем, :P а иначе што се однесува до мене немаше да го сфатам сериозно туку полошо ќе збунев и ќе се чудев од кај ме имаш на фејсбук. :D И да не биде за џабе постов...
не е баш на фејсбук ама многу ми е шмизларски, да не речам глуп, мада знам дека може некој ќе си се пронајдат ко една моја другарка што си се продајде но не е страшно тоа секакви луѓе има... :)
http://www.lajkuvaj.com/80431/

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ова не се кажува :) па сега ако го сфатат сериозно нивен проблем, :P а иначе што се однесува до мене немаше да го сфатам сериозно туку полошо ќе збунев и ќе се чудев од кај ме имаш на фејсбук. :D И да не биде за џабе постов...
не е баш на фејсбук ама многу ми е шмизларски, да не речам глуп, мада знам дека може некој ќе си се пронајдат ко една моја другарка што си се продајде но не е страшно тоа секакви луѓе има... :)
http://www.lajkuvaj.com/80431/
Не туку одма почнаа панично да пишуваат пораки.... :icon_lol:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Деца :tapp:
Ова е око тест. Погледни за мала буква `L` и ќе се бакне утре! LLLLLLLLLLLLlLLLLLLLLLL.
Сега гледам за `N`. Ова е навистина тешко. MMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMM.
Сега најди грешка: ABCDEFGHIJKLNMOPQRSTUVWXYZ.
Сега замисли желба за нешто што навистина го сакаш по одбројувањето! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1,
сега затвори ги очите замисли ја твојата желба .********************.
Сега стави го ова како ваш статус и Вашата желба ќе се оствари!
Имате 19 минути! Или она што го посакавте ќе биде Спротивно... (sa dumacih na greskite :P :DDDD)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Деца :tapp:
Ова е око тест. Погледни за мала буква `L` и ќе се бакне утре! LLLLLLLLLLLLlLLLLLLLLLL.
Сега гледам за `N`. Ова е навистина тешко. MMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMM.
Сега најди грешка: ABCDEFGHIJKLNMOPQRSTUVWXYZ.
Сега замисли желба за нешто што навистина го сакаш по одбројувањето! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1,
сега затвори ги очите замисли ја твојата желба .********************.
Сега стави го ова како ваш статус и Вашата желба ќе се оствари!
Имате 19 минути! Или она што го посакавте ќе биде Спротивно... (sa dumacih na greskite :P :DDDD)
:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom